El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta esbroncada entre Julia Otero i José Luis Moreno: “Ens va amenaçar”
  • CA

Julia Otero ha tret a la llum un dels episodis més desagradables de la seva carrera periodística. Durant la tertúlia del seu programa a ‘Onda Cero’ estaven parlant sobre la ‘caspa’ televisiva quan va sortir a coalició el nom de José Luis Moreno, l’empresari i ventríloc. Un dels col·laboradors d’Otero va deixar caure que Moreno és “el màxim referent de la caspa nacional”. Unes paraules a les quals la presentadora va donar suport: “Durant les seves intervencions amb les marionetes sempre cola una ideologia rancia i casposa”.

José Luis Moreno Europa Press

José Luis Moreno / Europa Press

Aquest atac estava justificat, per això, ja que Otero i Moreno van viure una discussió molt forta el 2004 que no ha oblidat. Posem-nos en situació, en aquella època la locutora estava al capdavant d’un programa d’entrevistes a TVE. El dia que comptaven amb José Luis Moreno com a convidat va ser un dels més complicats, segons relata, i és que a només un minut de començar l’hauria fet grossa: “Ens va amenaçar a tots els que fèiem el programa amb no sortir en antena. I era un directe! Tot va venir perquè l’equip li tenia reservada una petita broma que no li va fer gens de gràcia. Però és que sempre fèiem broma i, per descomptat, els avisàvem prèviament. La broma a Moreno era blanca i innocent, només feia paròdia de dos presentadors que no deixaven de somriure. Era una broma. Quan li vaig explicar es va posar a cridar… i a mi no s’escridassa ni Déu“. 

La tensió era evident i va incrementar-se encara més amb una amenaça de Moreno: “A un company de producció li va dir que se’n penediria d’haver nascut. Això, a cinc minuts abans de començar el programa. I un minut abans va dir que ja estava, que marxava”.

Julia Otero Onda Cero

Julia Otero /  Onda Cero

Des de llavors no hauria tornat a coincidir amb ell, el que agraeix: “Espero que no me’l creui en cap altra ocasió perquè és terrible. Això no se li pot fer a ningú que presenti un programa de televisió”, va acabar contundentment. Una anècdota molt incòmoda que treu a la llum la mala relació que mantenen.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa