Judit Mascó acomiada el 2020 lesionada: “He viscut una muntanya russa emocional”

La model barcelonina ha escrit un 'post' molt sincer amb el qual desitja una bona entrada d'any

Poques vegades hi havia hagut un crit tan unànim com el que provoquen les ganes d’acomiadar el 2020. Un any negre que Judit Mascó ha volgut acomiadar amb un post a Instagram molt sincer. La model i presentadora de televisió barcelonina ha publicat una fotografia que treu a la llum que està lesionada: “Acomiado aquest any amb un cabestrell posat. Després d’una artroscòpia a l’espatlla i amb ganes de començar la rehabilitació. Amb paciència l’espero”.

“Acomiado un any que ha estat una muntanya russa emocional. Un any per prendre consciència de les nostres debilitats i incerteses. Un any molt dur per a les persones vulnerables. Un any en el qual molts no s’han pogut acomiadar de massa gent. Un any que em vaig deixar clar el que és realment important, la salut i les persones. Fins mai, 2020!”, escriu Mascó.

La model se suma a l’esperança generalitzada: “Us desitjo el millor per a aquest any vinent. Que siguem prudents i que la vacuna acabi amb aquest malson de virus. Una abraçada a tots i totes, de tot cor. Adéu 2020. Bona entrada d’any i salut!”.

Nou comentari