El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Judit Mascó acomiada el 2020 lesionada: “He viscut una muntanya russa emocional”
  • CA

Poques vegades hi havia hagut un crit tan unànim com el que provoquen les ganes d’acomiadar el 2020. Un any negre que Judit Mascó ha volgut acomiadar amb un post a Instagram molt sincer. La model i presentadora de televisió barcelonina ha publicat una fotografia que treu a la llum que està lesionada: “Acomiado aquest any amb un cabestrell posat. Després d’una artroscòpia a l’espatlla i amb ganes de començar la rehabilitació. Amb paciència l’espero”.

“Acomiado un any que ha estat una muntanya russa emocional. Un any per prendre consciència de les nostres debilitats i incerteses. Un any molt dur per a les persones vulnerables. Un any en el qual molts no s’han pogut acomiadar de massa gent. Un any que em vaig deixar clar el que és realment important, la salut i les persones. Fins mai, 2020!”, escriu Mascó.

La model se suma a l’esperança generalitzada: “Us desitjo el millor per a aquest any vinent. Que siguem prudents i que la vacuna acabi amb aquest malson de virus. Una abraçada a tots i totes, de tot cor. Adéu 2020. Bona entrada d’any i salut!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa