José Manuel Parada, a punt de perdre un ull per culpa d’un accident domèstic

El presentador ha patit un gran ensurt en clavar-se una branca seca a l'ull esquerre

José Manuel Parada va ser un dels presentadors de TVE amb més pes durant molts anys. Al capdavant de Cine de barrio, però també amb algun paper en el món de la interpretació. Avui és notícia, però, per un tema completament diferent. El periodista hauria patit un accident domèstic que ha tingut greus conseqüències. Així informen a Socialité: “José Manuel Parada gairebé perd un ull en clavar-s’hi una branca”.

El presentador estava arreglant alguns desperfectes en el seu jardí quan es va clavar una branca seca a l’ull sense voler. Els metges s’esperaven el pitjor en trobar-se’l amb la cara completament ensangonada: “Va ser tot molt ràpid. Se’m va clavar la branca i ho vaig passar molt malament perquè tot era molt escandalós”.

En arribar a l’hospital van descartar que calgués operar-lo, però la profunditat de la ferida va estar a punt de deixar-lo sense visió en l’ull esquerre. Afortunadament els metges van poder netejar-li la ferida de la còrnia, encara que són conscient que tindrà seqüeles per culpa de les esgarrapades que ha patit.

Informen de l’accident domèstic de José Manuel Parada que el podria haver deixat cec d’un ull / Telecinco

De moment es troba en repòs, confiant en poder recuperar la visió completament en les pròximes setmanes. L’ensurt ha estat gran, el que ha preocupat de valent els seguidors del tertulià de televisió.

Nou comentari