El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres imatges de José Luis Moreno, en llibertat sota fiança
  • CA

El productor José Luis Moreno ha sortit dels calabossos de la comissaria gràcies a la llibertat sota fiança. El jutge considerava que podria tornar sortir d’allà si pagava 3 milions d’euros, una proposta milionària que el ventríloc acceptava. La seva detenció ha generat un autèntic terratrèmol i ja són desenes els testimonis disposats a deixar-lo verd a televisió.

L’empresari, acusat de liderar una banda criminal i estafar més de 50 milions d’euros, és a l’ull de l’huracà. S’ha acollit al seu dret de no declarar i ara haurà de fer front als tres milions d’euros abans de dimarts. Les càmeres han captat la seva sortida de l’Audiència Nacional, plena de curiosos que volien veure’l després de l’escàndol. El productor no s’ha amagat, precisament. De fet, ha sorprès en aparèixer molt somrient i saludant amb la mà a tots els curiosos congregats.

Acompanyat de l’advocat, entrava al cotxe amb un rumb desconegut ja que no pot tornar a casa de moment. A El Programa de Ana Rosa explicaven que els investigadors estan buscant més diners per tota la propietat: “Han fet forats, han picat parets i terres, fins i tot han mirat en el jardí”.

José Luis Moreno, amb l’advocat a la sortida de l’Audiència Nacional / Europa Press

El productor no és l’únic detingut d’aquesta operació, la que s’ha pogut realitzar després d’anys d’investigacions i el testimoni clau d’un antic testaferro de José Luis Moreno.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 02, 2021 | 13:06
    M'importa una merda juliol 02, 2021 | 13:06
    M'importa una merda tot el que fan o deixen de fer i el que diuen o deixen de dir tota aquesta colla de paràsits que mantenim amb els nostres impostos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa