El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més draps bruts de José Luis Moreno: “Contractava detectius per espiar els seus amics més íntims”
  • CA

Des que van detenir a José Luis Moreno que els extreballadors i companys del productor no fan més que revelar un drap brut rere un altre. L’estan venent com un home cruel, poc empàtic i molt obsessiu. L’última informació compromesa sobre ell? Que tindria l’estrany -i delictiu- costum d’espiar els seus amics més íntims. Així ho asseguren persones properes al ventríloc a Informalia: “Contractava detectius perquè espiés els seus amics més íntims. Els considerava de la seva propietat i no permetia que flirtegessin amb ningú més”.

Un dels antics amants de José Luis Moreno confessa que el va tractar molt malament: “No vaig voler accedir a les seves peticions i va començar a insultar-me greument. Aquell home es creu amo i senyor de tot i de tothom. Recordo un noi canari que va sortir amb ell un temps i que va acabar amb una depressió tan terrible que presumptament el va empènyer al suïcidi”. El problema? Que el noi hauria enganyat José Luis Moreno amb una noia: “Quan ell es va assabentar, va renegar del seu amic per sempre. Es van acabar els regals caríssims als que l’havia acostumat… Ara bé, pocs dies després ja tenia un substitut”.

El productor José Luis Moreno, en la presentació d'una sèrie - Europa Press
El productor José Luis Moreno, en la presentació d’una sèrie / Europa Press

De fet, el jove assegura que Moreno sempre ha tractat els seus amants “com kleenex” i que encadenava un affair amb un altre. Unes declaracions molt potents que tornen a dibuixar un José Luis Moreno fosc i amb moltes coses a amagar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa