El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier ataca Arrimadas: “Pesada, infumable, atropella l’alegria”

Jorge Javier Vázquez no té cap mena d’estima per Inés Arrimadas i la resta de polítics de Ciutadans. Un rebuig que ha deixat més que clar cada vegada que es posiciona políticament en públic -que no són poques-. L’última? La columna a ‘Lecturas‘ d’aquesta setmana, que aprofita per carregar contra la líder del partit taronja.

“Inés Arrimadas és una de les pitjors coses que es pot ser en aquesta vida, una pesada. Perquè hi ha gent que de tan antipàtica resulta simpàtica, gent amb arrogància divertida, gent que té la capacitat de convertir un defecte en una bombolla espurnejant i captivadora. Però això de ser una persona pesada no té solució, perquè per molt que t’ho diguin, no només no t’ho creus, sinó que penses que t’ho retrauran per enveja”, deixa caure el presentador.

Jorge Javier Vázquez a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Però no content amb això, continua atacant la política: “Per a la gent que vivim a Madrid, Arrimadas guanyava molt quan estava a Barcelona. Perquè la veiem editada i en dosis més o menys controlades. Ara que la tenim a la capital ens hem adonat que una sessió continuada d’Arrimadas és una cosa infumable, un atropellament a l’alegria de viure, a l’esperança, la confiança en un món divertit i afable”.

I prossegueix: “Jo era d’esquerres, però el que estic veient m’està fent encara més d’esquerres. Ja estic entre PSOE i Unides Podem. Fins i tot Pablo Iglesias em comença a caure simpàtic”. Una nova posició ideològica que deixa més que clar què pensa Jorge Javier.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa