El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier inicia un nou tractament estètic, car però molt efectiu
  • CA

Jorge Javier Vázquez cada cop es cuida més físicament parlant, tot fent dieta i exercici per aconseguir un cos 10. Està molt orgullós de la seva nova figura, el que demostra en publicar a Instagram una fotografia rere una altra lluint cos. Ara bé, darrere d’aquesta pèrdua de pes pronunciada s’amaga un truc: passar per clíniques d’estètica per sotmetre’s a tractaments diversos. L’últim que ha provat? L’emsculpt, una màquina que fa que realitzis 20.000 abdominals sense esforç. 

El presentador ha provat diverses dietes, però sembla que l’últim menú que està seguint és el que més li ha funcionat. No és molt fan d’anar al gimnàs, però qui ho necessita podent permetre’s una sessió d’aquesta màquina que et fa aprimar sense suar?

“Se m’està quedant una tauleta de toma pan y moja“, escrivia per acompanyar una fotografia que el mostra sotmetent-se a aquest tractament estètic.

Jorge Javier Vázquez a Instagram

Jorge Javier Vázquez a Instagram

El Español‘ ha trobat més detalls sobre la màquina, el primer dispositiu que permet desenvolupar múscul. Com funciona? Contrau els músculs amb energia electromagnètica d’alta intensitat, tot induint contraccions musculars. La panxa s’adapta per respondre a aquest moviment i d’aquesta manera s’aconsegueix fermesa a la zona.

Jorge Javier ho ha trobat en una clínica madrilenya de la qual és assidu, on l’han convençut per provar aquest tractament poc invasiu. Afirmen que s’aconsegueix una pèrdua de greix evident amb sèries de 4 i 6 sessions de mitja hora. El preu? 1.200 € cada quatre visites.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quisiera ser un pez

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

De tractament en tractament i de dieta en dieta, Jorge Javier Vázquez està aconseguint una figura molt millor gràcies a una forta dedicació. Però a més a més, afirma que la meditació transcendental també l’està ajudant: “M’ajuda a afrontar la meva vida quotidiana”. Quins altres trucs segueix en el seu dia a dia?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa