El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, a l’hospital de nou per un contratemps derivat de l’ictus
  • CA

L’audiència de Telecinco va sorprendre’s en connectar-se durant la tarda d’aquest dilluns i veure Rafa Mora al capdavant de ‘Sálvame‘. El programa va rebre un munt de crítiques, ja que els teleespectadors no estaven d’acord amb el seu nomenament com a presentador perquè consideren que no ho fa bé. Uns comentaris negatius que se sumaven als altres, que no trobaven lògic que emetessin el programa mentre tota la resta de cadenes emetien especials sobre la sentència del procès i informaven en directe dels incidents a Catalunya.

Ara bé, el moment del qual més s’ha parlat té com a protagonista a Jorge Javier Vázquez. I és que el presentador oficial del programa del cor ha confessat que en l’última revisió mèdica s’ha trobat amb un contratemps. Com es troba? Els seus seguidors es mostraven molt preocupats en escoltar el titular, per la qual cosa ell va voler comentar-ho amb calma per tranquil·litzar-los.

El problema? Derivat de l’ictus que va patir fa uns mesos, que el va obligar a ser intervingut. “Dels dos stent que tinc, hi ha un que té un estrenyiment molt lleu de menys d’un 15%”. Li van veure durant l’última revisió protocol·lària: “El metge em va dir que la prova no havia sortit tan bé com s’esperaven”. El presentador ha explicat que hi ha la possibilitat que l’hagin d’operar de nou, però encara no és segur: “S’hauria de col·locar un altre stend per obrir-ho una mica més, però sense més complicacions. Aquesta informació la sabia molt poca gent…”. 

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Els metges li haurien donat hora per fer-se més proves i veure quina gravetat real té: “Però poca m’han hagut de veure quan la següent cita la tinc d’aquí un mes”, reflexionava Jorge Javier. Un contratemps que pot tornar a portar-lo a quiròfan però que no sembla massa greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa