El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier reflexiona sobre la mort i la jubilació en una entrevista amb Basté a RAC1
  • CA

Jorge Javier Vázquez és un dels grans triomfadors de la televisió espanyola. El català segueix sent el presentador de moda de Telecinco, el preferit de Paolo Vasile. Una feina que compagina amb el seu espectacle de teatre, el que assegura que el fa cada cop més feliç. Viu un moment professional molt dolç, però alhora travessa una situació personal molt complicada per culpa de la mort d’una de les seves millors amigues de Sálvame, Mila Ximénez. Aquest migdia ha estat convidat a El Món a RAC1 per parlar de la mort d’una altra estrella, per això, la de Raffaella Carrà. Ell va ser l’últim que la va entrevistar a Espanya, excusa que ha fet servir Jordi Basté per convidar-lo i parlar de moltes altres coses.

El 23 de juliol estrena la seva obra Desmontando a Séneca, amb la que actuarà a Catalunya. En ella reflexiona sobre la vida i la mort, un tema que ha viscut de prop. Precisament ha volgut sincerar-se sobre el gran ensurt que va viure quan va patir l’últim ictus: “Estava en una discoteca de Marràqueix amb un noi basc que havia conegut a Grindr. De cop, recordo estar al carrer i que ell em digués que m’havia desmaiat i que havia hagut de demanar ajuda per treure’m d’allà. Els dies següents vaig anar a treballar com si res, però el cap em feia mal i sentia com cops de destral. Fins al dissabte següent no vaig anar a l’hospital… En aquell moment no vaig tenir constància de la importància que tenia haver patit l’ictus i crec que encara no la tinc. El que sí que m’ha quedat clar, però, és que moriré. Això et serveix per treure-li tanta transcendència a tot això”.

Molts li pregunten si arran d’allò s’ha plantejat deixar de treballar tant, però no sembla disposat a jubilar-se aviat: “No estic preparat per estar sense fer res la resta de la meva vida. Tinc 50 anys i potser el millor seria deixar-ho en un parell d’anys, però què faré llavors? Enguany treballaré perquè m’agrada i perquè m’ho passo molt bé. Segueixo solter i a la meva edat no sé on he d’anar a conèixer gent… No vull dir que no vulgui parella, però no vull una parella d’aquestes per veure la televisió junts diumenge. Vull viure un amor adolescent!”, demana el presentador.

I d’aquí a comentar el gran tema d’actualitat a Sálvame, la incorporació de Rocío Carrasco com a col·laboradora després de l’emissió del seu documental. El gran damnificat va ser el seu exmarit, Antonio David Flores, que va ser acomiadat de Telecinco. Què en pensa Jorge Javier? “Des que el van fer fora que no he parlat amb ell. De fet, no tinc ganes de parlar amb ell. Crec que ara mateix no té cap entrevista. Què ha de dir? Si Rocío ha contestat amb proves. Tot el que deia ell era trampa. Una trampa rere una altra, tot estava manipulat. Ell sempre comptava amb el silenci de Rocío i l’ha aprofitat per manipular”.

Queda clar que el presentador no té moltes ganes de tornar a veure el seu antic company, que de moment segueix sense feina a Telecinco ni a cap canal de televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa