El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El presentador de ‘La ruleta’ d’Antena 3, amb un problema digestiu greu
  • CA

Jorge Fernández fa més d’una dècada que dina amb els teleespectadors d’Antena 3, que segueixen apostant fort per ‘La ruleta de la suerte’. Les xifres són boníssimes: el presentador basc ha millorat i, fins i tot, duplicat l’audiència que feia ‘Los Simpson’ en aquella franja. Després de 12 anys d’emissió, segueixen aconseguint màxims històrics de share. Segurament aquest ha estat un dels motius que ha portat la cadena a escollir-lo com a conductor de ‘El juego de los anillos’, un nou concurs que tot just acaben d’engegar durant les nits dels dimecres.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta noche a las 22:40 estrenamos concurso en @antena3com @atresmediacom @juegoanillos

Una publicación compartida de Jorge Fernández (@jorgefdeztv) el

Professionalment, la vida no pot anar millor a Jorge Fernández. Ara bé, ara ha tret a la llum que la seva felicitat es veu tacada per un problema de salut. Ell mateix ho ha revelat a Instagram, en una publicació inesperada i sorprenent que ha preocupat molt els seus seguidors. Ha fet pública un mal que arrossega des de fa un any, però per què ara? D’un temps ençà que molts seguidors feien bromes amb la seva primesa, ja que consideraven que està massa prim i això els hi donava ales per criticar-lo. Doncs bé, sembla que la seva pèrdua de pes té darrere una causa mèdica.

Acompanyant una foto en la qual se’l veu sense samarreta i amb els músculs molt marcats, ha comunicat què és el que li passa: “És una foto d’aquest matí després de fer un mini entrenament. Com us deia, l’objectiu d’aquesta foto sense filtres on no surto ni guapo és que tota aquesta gent que pel carrer em diu que estic molt prim, que a veure si menjo alguna cosa, que em conviden a un cocido… vegin realment com sóc i com estic. És veritat que he perdut 8 o 9 kg en aquest any, per un problema digestiu que m’està costant molt de solucionar”.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy quiero subir esta foto con un único objetivo: Es una foto de esta misma mañana después de realizar un mini entrenamiento( ya que por una lesión de codo no puedo entrenar bien).Como os decía, el objetivo de esta foto, sin filtros, donde no salgo ni guapo ( que no es lo que me importa, pero para que veáis que es muy real), es que toda esa gente que por la calle me dice que qué flaco estoy, que a ver si como algo, que me invitan a un buen cocido, etc… vean realmente cómo soy y como estoy! Es cierto que he perdido 8 o 9 kg en este último año debido a un problema digestivo que me está costando mucho solucionar. Estoy en las mejores manos posibles y espero que en breve, pueda asimilar la cantidad de nutrientes necesarios para volver a mi peso real. Cuando tienes el sistema digestivo afectado,tu sistema inmune baja . El 80% de tu binestar pasa por tu salud intestinal, y si no la tienes, difícilmente estarás bien en el resto de aspectos. Esto sólo lo pueden corroborar los o las que han pasado por algo así. No ayuda mucho por lo tanto a la salud mental y a la preocupación que me genera mi pérdida de peso, que la mayoría de la gente, sin conocerme ni si quiera preguntarme qué me pasa, me diga con el morro retorcido eso de : Qué flaco estás no? Come algo!!!! Al final del día creedme que llega a hartar! Y claro, tampoco es cuestión de ir uno por uno explicando que llevo más de un año con trastornos intestinales y que por mucho que coma, la comida se fermenta en el estómago y no va donde tiene que ir… De todas maneras, quería “ dejaros tranquilos” a los que os preocupáis tanto por mi delgadez, con esta foto de hoy mismo. Quizás vestido de otra sensación por la perdida de kilos, pero como realmente soy, es asi… sigo haciendo el deporte que me permite mi lesión y por su puesto, viviendo de las rentas dedicado a una vida absolutamente deportiva. Ahora no me preocupa tanto mi físico, me preocupa curarme y volver a asimilar nutrientes. Eso pasa por utilizar herramientas como el ayuno intermitente, que en mi caso concreto, ha hecho que pierda peso, pero que a su vez mejore mi microbiota. Y en ello estamos…en la lucha por la salud que sin duda es lo más importante.

Una publicación compartida de Jorge Fernández (@jorgefdeztv) el

“Estic a les millors mans possibles i espero que en breus pugui assimilar la quantitat de nutrients necessaris per tornar al meu pes real. Quan tens el sistema digestiu afectat, el teu sistema immunològic baixa. El 80% del tu benestar passa per la teva salut intestinal i si no la tens, difícilment estaràs bé en la resta d’aspectes. No ajuda molt, per tant, a la salut mental i a la preocupació que em genera la meva pèrdua de pes que la majoria de gent sense conèixer-me o preguntar-me què em passa, em digui que estic molt prim i que he de menjar. Al final del dia, creieu-me que arriba a afartar!“, explica.

El problema? Que no pot anar explicant un per un què és el que li passa: “Tampoc és qüestió d’anar explicant que fa més d’un any que tinc trastorns intestinals i que per molt que mengi, el menjar es fermenta a l’estómac i no va on ha d’anar…”. 

Jorge Fernández, a la ruleta Antena 3

Jorge Fernández, a la ruleta / Antena 3

De totes maneres, ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors: “Vull deixar-vos tranquils, a aquells que us preocupeu tant per la meva primesa, amb aquesta foto d’avui mateix. Potser vestit fa la sensació de més pèrdua de pes, però com realment sóc és així. Segueixo fent l’esport que em permet la meva lesió. Ara no em preocupa tant el meu físic, em preocupa curar-me i tornar a assimilar nutrients. Això passa per fer servir eines com el dejuni intermitent, que en el meu cas concret ha fet que perdi pes, però que a la seva vegada millori la meva microbiota. I en això estem… a la lluita per la salut que, sense cap mena de dubte, és el més important”. Una explicació que s’ha omplert de missatges d’ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa