L’actor Jordi Sánchez explica com es troba i revela si té seqüeles

L’actor Jordi Sánchez va preocupar molt els seguidors el passat de febrer, quan va haver de ser ingressat a l’UCI en un estat molt greu. El català, conegut pel seu paper a Plats bruts i La que se avecina, es contagiava de coronavirus i se’n derivava una pneumònia important. No va poder rebre l’alta fins un mes i mig després, després d’estar 24 dies en coma induït. Molt més prim i espantat, sortia de l’hospital preparat per una recuperació llarga.

Afortunadament, no li han quedat seqüeles i ara recorda aquell moment com un petit malson. Actualment es troba de promoció de la seva nova pel·lícula, el que ha permès que l’entrevistin a El Programa de Ana Rosa. Ha estat allà on ha explicat com es troba: “Estic molt bé, acabo de rodar una sèrie amb Telecinco i una pel·lícula. He tingut la immensa sort de no tenir cap seqüela, que n’hi ha, i tampoc el coronavirus persistent. En aquest sentit i després del coma induït i la traqueotomia, doncs estic i em trobo molt bé”.

Han estat uns mesos molt durs i complicats, però ara es troba molt il·lusionat en haver pogut tornar a la feina: “No oblido la recuperació. Estic anant al fisioterapeuta per guanyar massa muscular“. En unes declaracions recents a El Suplement de Catalunya Ràdio afegia més detalls sobre com va viure un ingrés hospitalari tan llarg: “Estàs tan drogat que tot el que somies et sembla real… És terrible. Perds la noció del temps i et sorprens molt”.

Joaquín Prat entrevista Jordi Sánchez i parlen del seu estat de salut / Telecinco

L’actor ha confessat en diverses entrevistes que no s’esperava que això li pogués passar a ell i que va patir molt quan va despertar del coma i li van explicar tot el que li havia passat. Va arribar a estar molt malament, un estat de salut dèbil que ara espera poder deixar enrere definitivament.

Nou comentari