El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Évole, amb remordiments després de l’entrevista a Pau Donés
  • CA

Jordi Évole va ser l’encarregat de posar-se al capdavant de l’última entrevista a Pau Donés. El cantant català, líder de Jarabe de Palo, volia acomiadar-se de l’audiència amb una conversa emotiva que van emetre en cinemes i va suposar tot un èxit. Ara, Jordi Évole ha donat més detalls sobre aquelles gravacions amb un artista molt emmalaltit que tenia clar que li quedaven pocs dies de vida. Ho ha fet en el programa d’Alberto Chicote, el que aprofitava per sincerar-se i reconèixer que té remordiments des de llavors: “Jo no em trobava malament quan va gravar-se el programa, però quan en Pau va morir… jo em vaig enfonsar, encara que sabia perfectament que passaria. Hi havia una contradicció dins meu en pensar que estàvem aprofitant un moment tan dur de la seva vida per fer un documental. Vaig començar a menjar-me el cap d’una manera molt dolenta i vaig arribar a perdre la perspectiva pel que fa aquella entrevista”.

Va ser Pau Donés qui va demanar a Jordi Évole fer aquesta entrevista, però quan va morir, l’Évole va qüestionar-se molt haver acceptat la proposta: “Vaig començar a ensenyar el documental a amics i amigues, que em deien que no hi veien res dolent perquè hi havia una lliçó de vida molt potent. Jo no buscava el titular, buscava mantenir el tipus i saber escoltar. Per mi era molt important acompanyar-lo en un moment així i m’alegra haver-me adonat que el documental no és lacrimogen, simplement és un cant a la vida d’algú que està a punt de morir. Aquesta és una cosa molt difícil de transmetre en un moment així, però amb mi ho va aconseguir i amb tota aquella gent que va veure la pel·lícula també”.

Jordi Évole se sincera amb Alberto Chicote sobre el documental amb Pau Donés / La Sexta

El documental Eso que tú me das amb Pau Donés va convertir-se en un èxit, fins al punt de ser el més vist de la dècada a Espanya. De fet, va arribar a recaptar 800.000 € en les dues primeres setmanes. Tot un èxit en taquilla que posteriorment va acabar preocupant Jordi Évole, que tenia por a haver fet un producte sensacionalista en un moment molt complicat per a Pau Donés.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EVOLA a desembre 01, 2021 | 11:55
    EVOLA desembre 01, 2021 | 11:55
    Aquest es cosí del Rufian.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa