El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rebecca Lima, la xicota arquitecta de Jordi Cruz, mostra els seus racons preferits de Barcelona
  • CA

Jordi Cruz i Rebecca Lima segueixen omplint Instagram de fotografies romàntiques i tendres dedicatòries. El cuiner català i l’arquitecta brasilera viuen junts a Barcelona des de fa uns mesos, tal com ha reconegut ella en els seus perfils. Rebecca es considera una gran enamorada de la capital i del català, el que ha començat a aprendre.

Aquests últims dies ha estat fent turisme per Barcelona i, com a mostra, ha compartit fotografies d’alguns dels seus racons preferits. Un dels més clàssics? La Sagrada Família.

Però la jove també ha volgut fer un passeig per la Carretera de les Aigües, un paratge amb vistes precioses a prop de la ciutat però amb l’aire pur de la natura.

La brasilera ofereix recomanacions turístiques als seus seguidors, que també l’han vist gaudir d’un dia en el Park Güell. Rebecca és molt a gust a la ciutat, el que demostra dia a dia en el seu Instagram.

La relació amb Jordi Cruz segueix millor que mai, una felicitat que demostra compartint fotografies que fan les delícies dels seus fans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa