El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Basté revela la llarga llista de rituals que segueix en el seu dia a dia
  • CA

Jordi Basté i Mònica Terribas segueixen entretenint els teleespectadors amb els seus Nexes. En el programa d’aquest dimecres han parlat de les creences, de per què creiem en certes coses. Aquest tema va acabar derivant en supersticions i rituals, el que va donar ales al presentador català per reconèixer que ell en segueix uns quants.

“Sempre que puc intento asseure’m en una cadira pel costat esquerre i quan poso el sucre al cafè, per exemple, l’he de tirar en unes escombraries en concret”, explicava. Però això no és tot, i és que la seva rutina està plena de rituals: “Quan surto de la dutxa sempre he de seguir els mateixos passos. Primer desodorant, rentar-me les dents, crema de la cara i, finalment, el perfum. Quan veig que el rellotge marca un quart de set del matí he de fer, tant sí com no, les vuit diferències del diari”. Segurament el més estrany? A l’hora de la compra: “Quan vaig a comprar mandarines, procuro agafar la primera i la quarta“.

Jordi Basté i Mònica Terribas en el Nexes d’aquest dimecres / TV3

La llista de supersticions i rituals del presentador és ben llarga, això queda clar. La seva companya es feia un bon fart de riure, mentre deixava clar que és impossible treballar amb ell sense adonar-se de les seves petites obsessions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Patètics a març 11, 2021 | 17:20
    Patètics març 11, 2021 | 17:20
    És tan egocèntric, que fins hi tot a de ser qui més manies tingui. Exels

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa