El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Jordi Basté més tendre dedica un missatge molt sentimental a la seva filla

Pocs periodistes a Catalunya tenen una carrera més brillant que Jordi Basté. El locutor líder de la ràdio encara segueix enfrontant-se a nous reptes professionals, el que aquesta setmana es demostrava durant l’estrena de Nexes a TV3. Però el barceloní també triomfa en l’àmbit personal. Després d’una separació amistosa, segueix ben unit a les seves filles. Una d’elles ha celebrat aquest diumenge el seu 18è aniversari, una data molt especial que ha fet reflexionar a Jordi Basté.

De fet, ha publicat un escrit molt profund a Instagram que ha fet les delícies dels seus seguidors. Ha acompanyat una fotografia antiga de la noia d’un missatge que mostra la faceta més tendra del presentador: “Espero que la meva filla gran guardi aquest text ara que avui fa 18 anys i s’haurà d’adonar que la vida no és perfecta, com vam intentar estalviar-li la seva mare i el seu pare. Quan una criatura es fa major d’edat, les llàgrimes de les filles són pel que els espera en endavant, en canvi, pels pares, les llàgrimes són pel que deixem enrere. Suposo que perquè és en moments com aquests quan ens adonem que ja no són de la nostra propietat i que ja no soc el millor pla de la seva vida. Un pla de la seva vida que em temo que no he celebrat prou, com tocava”.

“Se n’adonarà ara que la infància és amor, l’adolescència, felicitat, i la resta, literatura, o fins i tot que arriba un moment que la maduresa pot ser una estafa. Sempre podré dir que la meva filla no es podrà queixar dels seus pares. Com la majoria, li donàvem el xumet quan plorava de petita, que li cantava “Bona nit, sé que estàs cansada els ulls se’t fan petits” quan la bressolava per fer-la dormir, li explicava contes (un d’un explorador que es deia Ricard, que vivia amb molts animals en una cabana de Sud-àfrica), la vam ensenyar a anar en bicicleta, però sobretot la vam educar, amb la seva mare, primer de tot, per saber donar les gràcies”, afegia.

Una felicitació que compartia divendres passat en el seu davantal a RAC1: “És un davantal de sucre, es clar que sí, com l’amor d’un pare a la seva filla, una filla que diumenge fa 18 anys, i que vol dir-li per la ràdio aquest divendres que no s’oblidi mai que el gran amor de la meva vida és ella“. Són molts els famosos que han aplaudit aquestes paraules, una carta d’amor oberta a la filla que ha aconseguit emocionar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa