Johnny Depp perd el judici contra el diari que el va titllar de “maltractador”

El testimoni de la seva exdona ha estat clau en la decisió del jutge

Johnny Depp ha perdut el judici per difamació contra el grup propietari del diari britànic The Sun, segons ha anunciat el Tribunal Superior de Londres. L’actor nord-americà va presentar una querella contra el tabloide per un article difós el 2018, en el qual el qualificaven de “maltractador d’esposes” en referència al seu matrimoni amb l’actriu Amber Heard. El jutge ha rebutjat la seva denúncia en argumentar que el grup editorial havia demostrat que tot allò que deia l’article era “substancialment cert”. 

La peça clau d’aquesta sentència ha estat el testimoni de la seva exdona, que va testificar en la seva contra durant el judici. L’actriu i model nord-americana va assegurar que el protagonista de Piratas del Caribe la va colpejar en 14 ocasions. 

Depp, per la seva banda, sempre ha negat les acusacions i ha mantingut que era la dona qui tenia comportaments violents contra ell. Durant l’últim dia de judici, Amber Heard va trencar-se completament en rememorar alguns dels episodis més violents. L’actor, com si res, continuava qualificant el seu testimoni com a “poc creïble”: “És una mentidera compulsiva”, va arribar a etzibar.

Amber Heard i Johnny Depp   Europa Press

Amber Heard i Johnny Depp en una foto d’arxiu /  Europa Press

Finalment el jutge s’ha decantat per ella i ha donat la raó al mitjà anglès, que es basava precisament en declaracions d’Amber quan qualificava Johnny Depp de maltractador. 

Nou comentari