El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’infern de Joaquín Torres, l’arquitecte de ‘Sálvame’: “M’odiava a mi mateix per ser gai”
  • CA

Joaquín Torres és un dels arquitectes més coneguts de la televisió gràcies a la secció que tenia a Sálvame, en la qual parlava sobre les cases dels famosos. Parella de l’antic director del programa, Raúl Prieto, no li va ser gens fàcil declarar-se homosexual públicament. Avui parla al respecte en la seva entrevista més sincera a Lecturas. S’ha obert en canal i ha tret a la llum l’infern que vivia fins que es va acceptar: “He nascut en una família homòfoba. A casa meva deien que el pitjor que et podia passar era tenir un fill marieta. Em feia pànic defraudar el meu pare i sempre feia tot el que se’m demanava en superlatiu. Si volia que fos un bon estudiant, m’esforçava per ser el millor. Si havia de ser heterosexual, doncs lluitava amb totes les meves forces per ser-ho”.

“El primer cop que vaig tenir relacions amb un noi va ser perquè vaig pagar a un gigoló. No em permetia a mi mateix anar pels ambients gais. De fet, quan sortia de nit i tenia relacions amb nois em passava dos dies vomitant i m’odiava a mi mateix. En el meu cap va haver-hi un cap de xip quan vaig començar a col·laborar a Sálvame. Vaig comprovar que es podia tenir una vida normal, amb gent normal i dignitat, i va ser llavors quan vaig dir-li a la meva dona que no ens mereixíem viure en una relació infeliç. Ara he aconseguit deixar enrere aquestes pors i inseguretats que tant han trastocat la meva vida. Ara em sento lliure, sóc jo”, revela. 

 

 

L’arquitecte només té bones paraules cap a Raúl, la seva parella: “És una persona a qui estimo molt i que m’ha donat la possibilitat de comportar-me com sóc jo. Per primer cop estem en una relació equilibrada. És encantador amb els meus fills i m’accepta amb les meves obsessions. Raúl m’ha ofert una vida meravellosa d’equilibri. Ara penso tot el que he patit… He perdut tant de temps!”. Una entrevista sincera que li ha generat molts aplaudiments per la seva valentia i transparència. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa