El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Cortés podria ser desnonat: “No paga des de fa 18 mesos”
  • CA

Joaquín Cortés ha format part de la llista de coreògrafs més famosos d’Espanya. Això no va impedir que decidís marxar a Lisboa fa ara dos anys, moment en el que va deixar de parlar-se d’ell de manera tan recorrent. Avui és notícia a la premsa del cor, per això, pels greus problemes econòmics que estaria arrossegant des de l’inici de la pandèmia. Els espectacles de dansa s’han reduït considerablement, poca gent hi va per por a contagiar-se en un espai tancat i, en el seu cas, la dificultat per viatjar ho complica tot encara més. Amb l’economia més ressentida que mai, el bailaor s’enfronta a un deute que podria derivar en un desnonament. Així ho deixa caure Look, que assegura que Joaquín Cortés i la dona no paguen el lloguer de la casa en la que viuen. Es fan ressò de la informació que publica la premsa portuguesa, la que confirmaria que el ballarí no paga des de fa 18 mesos. Tenint en compte que es tracta d’un lloguer de 1.200 €, podria haver acumulat un deute de més de 20.000 €.

El mitjà s’ha posat en contacte amb el propietari de l’immoble, qui deixa clar que en un principi la relació amb el ballarí era “molt bona”. Ara tot ha canviat, però, des que Joaquín l’ha acusat públicament d’haver-li pujat el lloguer en assabentar-se que era un personatge famós. El propietari nega aquesta informació i, de fet, assegura que va ser tot el contrari: “Si el lloguer va ser negociat a la baixa va ser precisament perquè Joaquín és un artista de renom internacional. Es va acordar un descompte de 400 € mensuals“.

El ballarí i la dona ara no fan més que criticar el propietari del pis, fins al punt d’acusar-lo de no solucionar-los “un problema amb els tèrmits i les humitats”. Ara, amb un deute desorbitat, l’advocat de la parella estaria negociant amb el lletrat del propietari per arribar a un acord que sigui just per a ambdues parts.

Joaquín Cortés, en un programa de televisió - Instagram
Joaquín Cortés, en un programa de televisió / Instagram

Aquesta no és la primera vegada que es parla dels problemes econòmics i els impagaments de l’artista. El 2006, de fet, va ser denunciat per la comunitat de veïns del seu pis de Madrid per un deute també molt elevat. El 2012, a més a més, va patir l’embargament de diverses propietats per culpa d’un deute amb Hisenda que pràcticament arribava als 2 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa