Pilar Eyre: “Joan Carles i Sofia no mantenen relacions sexuals des de fa 52 anys”

Pilar Eyre està triomfant amb el seu nou llibre Yo, el rey. Es tracta d’una biografia sobre Joan Carles de Borbó en la qual es revelen episodis desconeguts fins ara. Tracta en profunditat com va ser la seva infància, per exemple, i revela que va rebre vàries pallisses durant l’estada a l’internat: “Avui dia segueix tenint marques en el seu cos dels cops que li van donar”. 

Ara bé, la part més sucosa tracta sobre el seu matrimoni amb Sofia. La cronista recalca que Joan Carles sempre ha tingut “una gran propulsió sexual i necessitat d’efecte”. Així ho ha explicat en una entrevista al Deluxe que ha fet servir per promocionar el llibre.

La llista d’amants de l’emèrit segueix ampliant-se dia a dia, però no només això. Pilar Eyre deixa clar que el matrimoni amb Sofia estava destinat al fracàs des del principi: “Mai no hi ha hagut amor ni atracció entre ells. De fet, Joan Carles li va ser infidel ja en el viatge de noces”. 

Boda dels reis Joan Carles i Sofia   TVE

Boda dels reis Joan Carles i Sofia / TVE

Assegura que van mantenir relacions sexuals amb l’únic objectiu de procrear. Després de donar a llum a dues filles, necessitaven amb urgència el naixement d’un nen. Volien l’hereu que signifiqués la continuïtat de la Corona, per la qual cosa anaven al llit “obligats i sense ganes“. Un cop van aconseguir l’embaràs d’un nen, haurien abandonat definitivament les relacions sexuals: “Quan va néixer el rei Felip, van deixar de tenir relacions sexuals… i fins avui. Joan Carles i Sofia no tenen relacions sexuals des de fa 52 anys”. 

El matrimoni clarament ha estat infeliç, un complet desastre amb diverses amenaces de divorci pel mig. No obstant això, ells continuen oficialment casats. Fent vides separades, és clar, però casats sobre el paper.

Nou comentari