El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infidelitat de Joan Carles que va encendre Sofia: “Els va veure al llit”
  • CA

El nou llibre de Pilar Eyre promet anècdotes molt compromeses de Joan Carles. La cronista publica avui una biografia de l’emèrit que té clar que no agradarà gaire a la Casa Reial, tenint en compte que treu a la llum detalls desconeguts fins ara que perjudicaran, encara més, la seva imatge.

Vanitatis publica un petit tastet, centrant-se en un episodi que deixa en evidència Joan Carles i les múltiples infidelitats que ha comès. Parla de la primera amenaça de divorci que van viure, el primer cop que Joan Carles i Sofia van plantejar-se seriosament separar-se. Ho situa a finals dels anys 70, quan l’emèrit hauria volgut posar fi al seu matrimoni amb la grega: “Sofia coneix des de sempre les infidelitats del seu marit, però hi ha un punt d’inflexió. Quan Adolfo Suárez era president, la reina va decidir seguir Joan Carles durant una de les seves escapades. Sofia obre la porta. Veu un llit enorme i antic, un munt de roba a terra, dos cossos, la cara d’una dona que emet un crit… La reconeix. Els va veure al llit”. 

Enxampar el seu marit al llit d’una dona coneguda hauria suposat un punt d’inflexió per a Sofia, que hauria decidit castigar el seu marit fugint a l’Índia amb els tres fills: “En realitat les nenes no li importen, però que s’emporti l’hereu… Això sí que era una punyalada en el cor”. Hauria estat llavors quan Sofia estava més convençuda que havia de separar-se: “Ella es va adonar que en el seu futur hauria de viure una cadena d’infidelitats, una dona rere una altra i humiliacions públiques que hauria d’empassar-se”.

Els reis emèrits Joan Carles i Sofia al Congrés, durant l'acte dels 40 anys de la Constitució

Europa Press

La marxa de Sofia hauria encès Joan Carles, que hauria trucat enfurismat a la seva sogra: “Diga-li a Sofia que m’estic començant a cansar d’aquest numeret… Que marxi a l’Índia amb tu m’és igual, però que s’acomiadi de ser reina. Faré anul·lar el matrimoni, diré que ella no estava convençuda de fer-se catòlica i a la merda. I Felip amb mi!”. 

Una amenaça que hauria espantat Sofia, que hauria decidit tornar a Madrid amb els nens i continuar amb un matrimoni fals que només feia que deixar-la en evidència. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa