Els últims Nadals de Joan Carles a La Zarzuela: “Sopava ràpidament per poder anar amb Corinna”

EL Borbó no dissimulava durant les reunions familiars, de les que volia marxar com més aviat millor

Aquestes festes nadalenques han estat diferents per a Joan Carles de Borbó. Fins fa pocs anys, la Casa Reial oferia una imatge de família perfecta i unida… una il·lusió que finalment s’ha evaporat. El 2020 l’ha acomiadat tot sol, lluny de casa i amb la imatge pública a terra. Pilar Eyre ha volgut participar en un programa especial sobre ell a la Cadena SER, a Buenísimo Bien. La cronista reial ha destacat que els Borbons mai no han passat un Nadal tranquil: “Joan Carles sempre sopava ràpidament la nit de Nadal per poder anar amb Corinna”. Durant anys es va escenificar una imatge de família que s’estima que no existia”.

La periodista catalana torna a deixar clar que la vida de Joan Carles ha estat de pel·lícula: “No conec cap personatge de ficció que hagi tingut una vida tan intensa i plena d’aventures com ell. És un protagonista de sèrie impressionant i, de fet, tres productores s’han interessat ja en fer una sèrie del meu llibre sobre ell”.

“Cal destacar que els Borbons formen una família desestructurada des de fa temps”, etziba Eyre. Investigar el “convuls” matrimoni de Joan Carles i Sofia l’ha deixat molt sorpresa: “Ella no és tan bona com ens han fet creure ni ell tan dolent. La reina també és ambiciosa, li agrada tenir poder. Volien fer veure que s’estimaven, però cadascú s’ha buscat per la seva banda l’afecte que necessitava”.

Durant l’entrevista també ha parlat de la relació de la família reial i la política: “Joan Carles sempre s’ha sentit més còmode durant els governs de partits d’esquerra. Amb Felipe González va trobar un veritable amic. Quan tenia problemes amb el seu fill Felip, a vegades li demanava al president que parlés amb ell. Actualment no crec que Letícia o Felip tinguin moltes opinions polítiques. Si hagués d’apostar, però, diria que Letícia votaria el PP encara que té molt bona relació amb Pablo Iglesias i Irene Montero”.

Pilar Eyre, entrevistada a la Cadena SER

Una nova entrevista de Pilar Eyre que treu a la llum més secrets dels Borbons.

Nou comentari