El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apareix una nova filla il·legítima de Joan Carles: “La mare és comtessa”
  • CA

Fonts properes a Joan Carles Borbó no amaguen que la llista d’amants que ha tingut és interminable. L’emèrit no s’ha tallat a l’hora de ser infidel a la seva dona, que fa dècades que viu resignada. Pilar Eyre ha volgut parlar d’aquest caràcter passional del monarca en el seu nou llibre, una biografia que està fent parlar molt.

Per tal de fer-ne promoció, va acudir aquest cap de setmana al Deluxe. Allà van emetre un vídeo amb algunes de les amigues íntimes de Joan Carles més conegudes. El cas és, però, que n’hi ha un centenar més.

Així ho va destacar la periodista catalana, que va voler destacar que moltes d’elles van tenir descendència. Té també una llarga llista de fills il·legítims? Això fa pensar els múltiples testimonis d’homes i dones que clamen tenir sang borbònica. 

Joan Carles I Europa Press

Europa Press

Doncs bé, Eyre podria haver tret a la llum la identitat d’una nova filla fora del matrimoni: “Hi ha una dona andalusa que assegura haver tingut un fill amb el rei i que aquesta s’assembla molt a ell. De fet, el seu marit ho predica per tot Sevilla”.

Ens trobem davant d’una nova hereva? “La mare és una comtessa andalusa, sevillana, i és bastant coneguda. Ella diu que la seva filla és filla del rei i la veritat és que s’hi assembla…”.

Comencen les apostes i especulacions, mentre aquesta misteriosa dona opta per no pronunciar-se públicament al respecte. El temps dirà si acaba sortint a la llum la seva identitat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: AQUEST TIO a novembre 17, 2020 | 15:40
    AQUEST TIO novembre 17, 2020 | 15:40
    És un pixa nobel, de sang blava descolorida i un pròfug.
  2. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTORAT a novembre 17, 2020 | 16:11
    L'OBSERVADOR ASTORAT novembre 17, 2020 | 16:11
    Hasta ahora se decía que todos éramos hijos de Julio Iglesias. Visto lo visto y oído lo oído, será de toda justicia repartir las paternidades, entre Julio y Juan Carlos I "El Emeritonto".
  3. Icona del comentari de: Fat Boy a novembre 17, 2020 | 17:03
    Fat Boy novembre 17, 2020 | 17:03
    Sembla una canço popular: Dins de l'esglesia hi ha un angel de Deu / que s'assemblava, que s'assemblava / dins de l'esglesia hi ha un angel de Deu / que s'assemblava a Mossen Mateu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa