El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill il·legítim de Joan Carles esclata: “Sóc Albert de Borbó”
  • CA

Aquesta setmana ha tornat a la primera línia mediàtica el presumpte fill il·legítim de Joan Carles. El cambrer català Albert Solà va presentar una prova d’ADN que evidenciaria que té una similitud del 99% amb l’emèrit, el que ha donat ales a un diputat de Bildu per demanar explicacions al govern. El problema? Que és més gran que Felip VI, el que el podria convertir en l’hereu legítim a la Corona. 

El cierre digital l’ha entrevistat i ha aconseguit titulars molt potents: “Sóc fill de Joan Carles des que un jutge m’anomenés Albert de Borbó durant un judici. Em va causar una gran davallada anímica pel poder que ell ostentava i per les responsabilitats que allò comportava. A mi no m’interessen els drets dinàstics. Jo renuncio quan em sotmeto a aquelles proves de l’ADN. Només m’interessa saber qui és el meu pare biològic”. Assegura que el cas es va arxivar i que el CNI es va quedar els resultats de la prova d’ADN. 

Albert Solà i Joan Carles, en una foto a Eitb

Eitb

Ell té interposada encara una demanda de paternitat en el Tribunal Suprem, però segueix tot aturat: “Tinc tot els terminis esgotats. Vam poder anar a Estrasburg, però el meu advocat es va desanimar i no va voler anar encara que jo vaig insistir. Ara estem esperant que surti una legislació sobre el cas dels nens robats”.

El cas adopta una aura encara més tèrbola quan Albert Solà afirma que un polític “molt important” de Catalunya li va confessar que sabia perfectament que és un fill vertader de Joan Carles: “Aquí em quedaré, només diré que és un polític català molt important”. 

Albert Solà en una entrevista a la televisió basca

Etib

Molts es pregunten si és monàrquic: “Jo no hauria permès que el meu pare marxés del país. No em va agradar. Jo era monàrquic, però arran de tots els escàndols que estan esquitxant la Corona… Ja no ho sóc”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa