Joan Carles organitza una gran festa d’aniversari a Abu Dhabi

Joan Carles I segueix gaudint de la seva luxosa suite d’Abu Dhabi, des d’on es posa en contacte amb alguns dels seus amics per queixar-se sobre l’avorriment que sent. Han passat més de tres mesos des que es traslladés al país àrab, un temps en el qual pràcticament no ha rebut visites. Els fotògrafs han captat la seva filla Elena, però, que hauria aprofitat per anar-hi de vacances.  A través dels seus amics, que arriben a la premsa espanyola, té ganes de tornar i no el deixen. Com si res no hagués passat, ara asseguren que Joan Carles vol passar a l’acció i començar a divertir-se. Com? Convidant-hi els seus companys de regates. 

Així ho afirma Informalia, que dona per fet que ja està organitzant una gran festa d’aniversari. Joan Carles vol reunir-se amb els seus amics mariners de Sanxenxo, que estarien encantats d’anar fins allà per passar amb ell el dia del seu 83 aniversari: “Sabem que això el faria molt feliç”, reconeixen. 

el rei Joan Carles a un vaixell  Europa Press

Europa Press

L’emèrit voldria celebrar una festassa en la seva impressionant suite. De ben segur que no falten exquisitats de menjar, regals luxosos i bona companyia. Des de la Casa Reial no han informat sobre cap viatge dels membres de la família, encara que tampoc no sembla molt probable que Sofia o Felip es reuneixin amb l’antic rei.  

Nou comentari