El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre: “Joan Carles va donar 45.000 dòlars a Diana de Gal·les”
  • CA

S’ha parlat molt últimament sobre les vacances del príncep Carles d’Anglaterra i Diana de Gal·les a Mallorca. Joan Carles i Sofia van convidar-los al palau de Marivent, el que va permetre a la premsa de l’època fotografiar-los junts. La mateixa Diana explicaria més endavant que Joan Carles havia estat “molt pendent” d’ella. Pilar Eyre en parla a la seva columna de Lecturas: “Diana s’havia visitat amb els reis a Toledo i se l’havia vist parlar confidencialment amb ell. A més a més, havien passat dos estius a Mallorca amb el seu marit i els dos fills. Mentre Carles es perdia entre cales amb una capsa de pintures i alguna companyia femenina, Lady Di es banyava a la piscina de Marivent i plorava, potser, en companyia de Joan Carles”. 

De fet, destaca que Diana va explicar a un guardaespatlles que el rei havia intentat lligar amb ella: “És un femeller i sé que li agrado. Ha coquetejat amb mi, fins i tot davant de la reina”. Quan es van tornar a trobar a Windsor, ella hauria manifestat que Joan Carles havia estat “molt insinuant“. 

Haurien fet amistat, al final, el que demostraria l’última informació que aporta la periodista catalana: “Diana acudia cada dia a un gimnàs de Chelsea per posar-se en forma. El propietari va instal·lar una càmera amagada en el sostre, a sobre d’una de les màquines que feia servir la princesa. Se li van fer fotos i se li va fer xantatge a canvi de no publicar-les. Se li van demanar 45.000 dòlars (uns 38.000 €). Va ser llavors quan hauria intervingut Joan Carles, segons la versió de Kitty Kelley (una reputada escriptora americana en el seu llibre sobre la família reial anglesa). Joan Carles hauria transferit aquesta quantitat des d’Espanya al compte personal de Diana, encara que no va servir de res. Les fotos es van publicar i Buckingham va posar el crit en el cel. No se sap què va passar amb els diners, si se li van retornar a Joan Carles o es va fer servir per a un altre cas”. 

 

 

“En cas de ser cert que el rei va enviar aquest regal a Lady Di, implicaria una confiança i una intimitat molt reveladores per ambdues parts”, reflexiona. S’hauria d’incloure el seu nom en la llarga llista d’amants de l’emèrit? Caldrà esperar a més informació al respecte.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa