El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El naixement de Felip, marcat pel desmai de Joan Carles: “Va caure a terra”
  • CA

El matrimoni de Joan Carles i Sofia ha estat tempestuós pràcticament des que comencés, segons informen fonts properes a la Casa Reial. Les infidelitats haurien estat presents en tot moment, el que hauria provocat un gran pesar en la grega. Pilar Eyre en dona detalls en el seu nou llibre, una biografia inèdita de l’emèrit en la qual assegura que Sofia l’hauria enxampat, fins i tot, amb una altra dona al llit. 

En aquest mateix escrit, del qual Vanitatis ofereix un petit tast, explica una anècdota que deixa en evidència la parella. Afirma que l’únic objectiu que han compartit els reis ha estat tenir un nen per garantir el futur de la Corona: “La convivència de Sofia amb Joan Carles estava marcada per la necessitat de tenir un nen. Feia tres anys que ho intentaven en aquelles dates que saben que són les més fèrtils”.

El problema? Que el matrimoni ja feia aigües per llavors, el que els forçava a mantenir relacions sexuals sense ganes: “No els venia de gust fer-ho ni a l’un ni a l’altre. El que per als altres era un plaer, per a ells s’havia convertit en una obligació onerosa i carregada de responsabilitat”. Després de dues nenes, volien desesperadament l’embaràs d’un noi.

Joan Carles i Sofia anuncien el naixement de Felip / Casa Reial

Finalment ho van aconseguir, el que va suposar una gran satisfacció per a Joan Carles… fins al punt de desmaiar-se: “Quan es va assabentar de la notícia, Joan Carles va sentir com un puny de ferro li feia mal a l’estómac pensant si seria un nen. Quan Felip va néixer i Joan Carles va saber que finalment havia nascut l’hereu, el món va desaparèixer per a ell, es va tornar tot negre. Mort, estava mort, i va deixar de respirar. Sembla que els morts senten, perquè va sentir la veu del doctor que li deia a la infermera: “Pobret, s’ha desmaiat. La tensió ha pogut amb ell”. Va caure a terra”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa