Joan Carles vol tornar a Madrid però Corinna el fa enrere

L’última entrevista de Corinna ha estat en un mitjà espanyol, l’Ok Diario d’Eduardo Inda. No va concedir cap titular escandalós més enllà de tornar a ficar el dit a la ferida en l’escàndol de corrupció que taca Joan Carles. Com és habitual en aquests casos, la conversa va acaparar moltíssima expectació mediàtica. Fonts properes al Borbó asseguren, de fet, que fins i tot ell la va llegir des de la suite d’Abu Dhabi. 

El mateix digital explica avui que precisament aquesta entrevista l’hauria fet reflexionar. Joan Carles tenia previst aprofitar el pont del Pilar per venir a Espanya, però hauria decidit suspendre aquest viatge “per por” a la repercussió de l’entrevista de la seva examant. 

Qualifiquen la seva primera reacció com “angoixada“, un vídeo que el va preocupar molt perquè tornava a deixar clar que havia presidit negocis clarament corruptes: “Després de veure l’entrevista, l’exmonarca va considerar que no era el moment més adequat per tornar a territori espanyol”. 

El rei Joan Carles   TVE

 TVE

Han passat dos mesos i mig des que va marxar a Abu Dhabi, un temps en el qual l’emèrit hauria mantingut conversa telefònica amb els amics cada dia. Gràcies a això hauria aconseguit que li condicionessin una mansió a Puerta de Hierro, una de les urbanitzacions més luxoses i exclusives de Madrid. El seu objectiu? Viure-hi indefinidament en el que suposaria la tornada a Espanya que tant desitja. El seu entorn és conscient, però, que amb la imatge pública tan summament deteriorada, la seva tornada suposaria un gran escàndol. Caldrà veure si opta per continuar tranquil però allunyat del seu país o envoltat de polèmica en intentar tornar. 

Nou comentari