El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Corinna: “Van medicar Joan Carles amb hormones femenines per debilitar-lo”
  • CA

Les converses entre Corinna Larsen i l’excomissari Villarejo segueixen aportant informació molt sucosa. L’examant del rei va explicar-li algun dels secrets millor guardats de l’emèrit, així com les tèrboles maniobres del CNI per controlar-la. ​Eldiario.es treu avui a la llum que l’entorn del Borbó l’hauria medicat contra la seva voluntat. Ho explica l’alemanya, que sosté que van donar hormones femenines a Joan Carles “per treure-li la força”: “Li volien treure testosterona, volien debilitar-lo, i no podia estar amb una dona ni res, per això estava tan deprimit. Ells contents per poder-lo manipular millor. Ha estat una falta de respecte i d’humanitat. I no ho dic jo, ho ha descobert un metge francès”. 

En la mateixa conversa, insisteix en aquesta idea que el seu entorn el volia debilitar per manipular-lo: “Li han estat proporcionant una quantitat excessiva de somnífers des que va ser operat el 2011″. Però a qui es refereix? Qui estava darrere d’aquesta medicació excessiva? No dona noms concrets, simplement fa referència a Félix Sanz Roldán, l’exdirector del CNI, i la família Fanjul, els amics cubans de Joan Carles amb residència a la República Dominicana.

En aquesta mateixa conversa, l’examant de Joan Carles lamenta que l’acusessin a ella de ser la causant de tots els problemes: “Em van assenyalar durant molt de temps com la raó per la qual Joan Carles tenia aquest comportament irregular. Les seves actituds no poden atribuir-se a tenir una dona al seu costat. Ni a l’una ni a l’altra, ni a la tercera, ni a l’última ni a la primera. Jo sempre havia estat al seu costat, però va arribar un moment que feien jocs tan bruts que jo havia de sortir d’allà perquè no controlava res”. 

Princesa Corinna i Joan Carles Europa Press

Princesa Corinna i Joan Carles / Europa Press

D’aquesta manera, Corinna hauria destapat una trama molt perillosa de l’entorn de Joan Carles contra ell. En cas de ser cert, estaríem parlant que l’emèrit hauria estat medicat en excés contra la seva voluntat. Hormones femenines, somnífers… I tot, presumptament, per controlar-lo. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel a novembre 16, 2020 | 21:49
    Miquel novembre 16, 2020 | 21:49
    Els possesin a treballar... i se'ls hi acabaria tant xinar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa