El Món
Corinna: “Joan Carles ha estat cruel i agressiu amb mi, creu que sóc una bruixa”

Semblava que Corinna no podia aportar més informació contra Joan Carles Borbó, després de tantíssimes entrevistes. L’examant de l’emèrit s’ha quedat a gust aquests últims mesos, però encara no està satisfeta. És per això que ha parlat amb OK diario, una nova oportunitat per desemmascarar-lo.

El mitjà ha compartit l’entrevista en vídeo, en la qual apareix una Corinna sincera i sense pèls a la llengua. La primera pregunta? Senzilla: “Ha tingut una relació amb Joan Carles?”. Ella ho torna a deixar clar: “Sí, per descomptat. I sempre la recordaré amb estima”.

 

 

El Borbó va estar disposat a renunciar a tot per tal d’estar amb ella, una actitud molt diferent de la que va adoptar quan ella el va deixar: “Joan Carles va començar a atacar-me d’una manera molt cruel i agressiva. Em provoca una tristesa immensa i també confusió, perquè encara no entenc per què va canviar així. La narrativa que es va inventar sobre mi era summament negativa. Em van pintar com una mena de Maria Antonieta, Lady MacBeth o Wallis Simpson. Com a una bruixa a qui es podia responsabilitzar de tot el que, com hauria dit Shakespeare, estava podrit a la Casa Borbó”.

Corinna està convençuda que les investigacions suïsses contra Joan Carles no tindran molt recorregut: “Crec que el problema és que Joan Carles estava protegit per la Constitució i que és inviolable. Ha sortit molta cosa perquè han estat 40 anys d’un modus operandi ben documentat i conegut. The New York Times xifra la seva fortuna en 2.300 milions de dòlars i Forbes al voltant de 1.200 milions. Estic segura que són publicacions molt serioses que basen les seves estimacions en investigacions molt exhaustives, així que no les puc contradir. Sembla que en aquests 40 anys hi ha hagut molts regals i grans transaccions per als interessos comercials d’Espanya”. 

Considera que el principal problema era la inviolabilitat de Joan Carles: “Tenia un poder pràcticament il·limitat, gairebé en el sentit de les seves amistats de l’Orient Mitjà”. És per això que no volia permetre que determinats periodistes fessin preguntes incòmodes: “Joan Carles volia saber el nom dels periodistes espanyols que feien preguntes inconvenients. Ho feia d’una manera en la qual gairebé semblava que estigués dient que s’encarregarien d’ells”. 

Eduardo Inda entrevista Corinna   Telecinco

Eduardo Inda entrevista Corinna / Telecinco

L’antiga amant del Borbó sap que aquest tenia en el seu poder molts diners: “Vaig veure a Palau la seva màquina de comptar bitllets. Em vaig quedar amb la boca oberta. Ell movia molts diners en efectiu… Es van transferir sumes molt importants de diners entre Suïssa i Madrid”. Declaracions amb les quals torna a catalogar Joan Carles com un autèntic corrupte.

Nou comentari

Comparteix