El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Jesús Castro perd els papers en un enfrontament amb la premsa i amenaça un reporter
  • CA

Jesús Castro va saltar a la fama gràcies al seu paper a El príncipe, la sèrie de Telecinco en la que compartia protagonisme amb Alex González. Des de llavors ha participat en diverses produccions, el que l’envolta d’expectació mediàtica i dona ales als periodistes perquè el persegueixin pel carrer. Això sembla no agradar-li gaire, per això, tal com ha demostrat la forta discussió que ha mantingut amb un reporter de Socialité aquest cap de setmana.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Les càmeres del programa de Telecinco l’enxampaven amb la seva xicota a la sortida d’un restaurant, unes imatges que confirmaven que l’actor surt amb Alba Casillas, cosina de l’exjugador del Reial Madrid i extronista de MYHYV. Jesús Castro, completament fora de si, s’enfrontava al periodista i començava a dirigir-se a ell de males maneres: “Si ja sabeu que sóc gelós de la meva intimitat, què esteu fent aquí? Sabeu que no entro mai en la meva vida privada i no ho penso fer avui. No teniu res més a fer que estar aquí? Si voleu veure com estic, mireu-me perquè mai no havia estat millor. No m’estic enfadant, però em sembla increïble que vingueu aquí a molestar-me per un dia que tinc lliure”.

I d’aquí passava a amenaçar directament el càmera: “No m’estic enfadant, carinyo. Si m’enfadés, aquest senyor d’aquí no grava. Us respecto moltíssim, però m’agrada que em respecteu a mi també i no ho feu”.

L’actor, no content amb això, prosseguia atacant els periodistes: “Sé que està malament la cosa i no teniu molt contingut. Ha d’estar la cosa molt barata perquè jo interessi“. Una clatellada que tenia resposta del programa, que el deixava en mal lloc en un vídeo en el que li donaven la raó: “Està la cosa molt malament perquè li posem el micròfon a algú com tu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa