El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesulín de Ubrique: “Soc molt fogós amb la meva dona”
  • CA

Jesulín de Ubrique s’ha obert en canal en el programa que ha compartit amb Chenoa, Perico Delgado i la Terremoto de Alcorcón -‘Dos parejas y un destino’-, on ha aprofundit en el seu dia a dia amb María José Campanario. I una de les declaracions que més ha sorprès ha estat quan ha assegurat que ell és “molt fogós” amb la seva dona. Però el torero no s’ha quedat aquí, i ha anat més enllà: “A mi em posa com una moto”, ha afegit.

Alhora, ha explicat que no va tenir dubtes que es volia casar amb ella: “Va ser dolç i ràpid. Tenia clar que volia que ella fos la mare dels meus fills i la meva dona“. A més, el torero li ha confessat a Chenoa que: “Jo comparteixo molt temps amb ella, a més m’agrada compartir temps amb ella. Sempre he estat amb ella, i en el part i tot. És una de les coses que no se t’obliden mai, poder veure els naixements dels teus fills és una cosa màgica, no es pot explicar. Comença la vida d’alguna cosa que has fet tu”.

El marit de María José Campanario també ha volgut parlar dels seus pares, en concret d’Humberto Janeiro, al qual li agraeix que fos exigent amb ell de jove: “En moltes ocasions el meu pare s’asseia amb mi i em deia les coses que no feia bé, el meu pare ha estat molt exigent amb mi, molt exigent, però després em vaig alegrar. Sempre els he tingut un gran respecte als meus pares. Potser es poden equivocar en la vida, però qui no s’equivoca”.

El meu pare va ser la persona que va portar la meva economia quan vaig començar a torejar i pot ser que fes coses malament. Amb el meu pare sempre he estat bé, però va decidir separar-se de la meva mare i seguir amb el seu camí. Jo hauria volgut que el meu pare hagués seguit amb la meva mare, però hi ha algunes coses en les quals no et pots ficar” ha confessat Jesús.

En relació a la mort del seu pare, el torero assegura que la seva mare ho ha portat com els seus germans: “Com ho hem portat tots, ho portes malament perquè ningú esperava que passés el que va passar, però la vida és així. De les millors coses que em va poder dir el meu pare van ser ‘Jesús, siguis el que siguis, sigues el millor'”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa