Victoria Federica ha rebut una crítica rere una altra, uns comentaris basats en el comportament nefast que ha tingut aquests últims mesos. Ha fet cas omís de les normes i s’ha saltat totes les restriccions anticovid. La filla de la infanta Elena no ha estat un bon exemple, més aviat tot el contrari. És per això que els paparazzi van bojos darrere seu, tot cercant una nova sortida de to de la jove Borbó.

Victoria Federica, en silenci malgrat la insistència dels reporters / Europa Press

Aquest dimarts hem tingut una nova prova del mal caràcter de la família, encara que en aquest cas el protagonista de la polèmica ha estat el seu pare. Jaime de Marichalar ha esclatat davant la premsa, fart que persegueixin la filla.

Pare i filla eren enxampats per un fotògraf a la sortida d’un restaurant, el que no li va fer gens de gràcia a l’exmarit d’Elena. Amb cara de pomes agres i de males maneres, va demanar que deixessin en pau la seva filla: “Jo no diré res. Prou. Deixeu-la en pau!“, etzibava.

Jaime de Marichalar i Victoria Federica, enxampats a la sortida d’un restaurant / Europa Press
Jaime de Marichalar s’enfronta amb la premsa / Europa Press

No van fer cap altra declaració, malgrat la insistència del reporter. Jaime de Marichalar i Victoria Federica van fer cas omís a les preguntes i van marxar malhumorats, mentre el pare protegia amb el seu cos a la jove.

Nou comentari

Comparteix