VÍDEO| La caiguda de Jaime de Marichalar en intentar pujar a bord d’una llanxa

L'exmarit d'Elena de Borbó protagonitza unes imatges que s'han viralitzat ràpidament

Jaime de Marichalar està acaparant molts titulars des que arribés a Eivissa. Les vacances de l’exmarit d’Elena de Borbó estan cridant l’atenció pels seus conjunts estilístics, els que no semblen molt adients per anar a la platja. Els fotògrafs l’han captat vestit de jaqueta i pantaló, amb camisa de màniga llarga i mocassins a la platja. On queda el típic banyador i les xancletes? Sembla que l’ex duc de Lugo no vol perdre l’elegància ni tan sols a bord dels iots que lloga, on també ha estat captat vestit formalment.

Ara torna a ser notícia, però no per la seva roba sinó per les imatges que ha captat Europa Press durant un dels seus passejos a alta mar. El pare de Froilán i Victoria Federica intentava pujar a bord d’una llanxa Zodiac quan relliscava i ensopegava, una caiguda que gravaven els paparazzi i que ràpidament s’ha fet viral. Gràcies a l’ajuda dels tripulants va evitar caure a l’aigua, però l’ensurt va ser gros i ha fet parlar molt. Els seus companys no podien evitar riure, tal com demostra la gravació que publica Semana.

Unes vacances molt cridaneres en les que l’hem vist en companyia d’amics, però no de cap dels dos fills. Jaime de Marichalar gaudeix de les illes Balears un any més, lluny de la família política.

Comentaris

    u menià 17/08/2021 6:34 pm
    Aquest desgraciat ja no sap per on navega
    Pep 17/08/2021 8:45 pm
    Quien siembra recoge. Pena ninguna

Nou comentari