El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Jaime de Marichalar: “Està molt sol, ha tornat a fumar i perilla la seva feina”
  • CA

Jaime de Marichalar celebra avui el seu 58è aniversari, una data que no celebrarà amb cap gran festa. De caràcter summament discret, l’exmarit de la infanta Elena mai no ha concedit declaracions sobre la seva separació ni ha explicat absolutament res sobre els quinze anys que va passar amb la filla gran de Joan Carles i Sofia. Actualment, de fet, gaudeix d’una vida pràcticament anònima.

Els seus amics propers no tenen tants problemes com ell a l’hora de parlar amb la premsa, però. Prova d’això, tot el que han explicat sobre la seva vida a El Mundo. Asseguren que Jaime de Marichalar està “molt preocupat” per la situació econòmica que ha causat la pandèmia. Cal recordar que l’exduc és conseller d’un parell de marques de luxe molt reconegudes i soci d’una empresa que fabrica roba d’home a mida, un sector molt castigat per culpa del coronavirus.

A més a més, tampoc estaria tenint problemes per a refer la seva vida sentimental: “Li preocupa l’aïllament que suposa viure sol enmig d’una pandèmia”. De fet, deixen caure que hauria tornat a fumar després d’haver-lo deixat el 2001 en patir un ictus.

Jaime de Marichalar, enxampat en un passeig solitari per Madrid / Europa Press

Els fotògrafs d’Europa Press l’han vist passejar sol per Madrid durant aquesta Setmana Santa, el que ha generat molts comentaris. Jaime de Marichalar l’ha passat en el seu tríplex de Madrid, en el que es va instal·lar en divorciar-se d’Elena. De moment se centra en viure allunyat de la premsa rosa, una vida discretíssima amb molt poques aparicions voluntàries en els mitjans de comunicació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a abril 08, 2021 | 08:50
    Català abril 08, 2021 | 08:50
    Pobrissó....... que el bombin!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa