Ivana de ‘Supervivientes’: “He pensat moltes vegades en matar el meu pare”

Ivana Icardi ha estat un dels descobriments d’aquesta última edició de ‘Supervivientes‘. En un primer moment va acaparar totes les mirades per la seva relació amb Hugo, l’exparella d’Adara. Van estar gairebé dos mesos junts, en una relació a l’illa molt passional. De sobte, però, Hugo va decidir trencar amb ella sense donar explicacions. Ivana va enfonsar-se, en no entendre el motiu de la ruptura. El pitjor? Que l’actitud d’Hugo va canviar radicalment i va començar a comportar-se amb ella d’una manera molt estranya. Ivana, però, va aconseguir aixecar el cap i va evidenciar com n’és de forta. 

Avui concedeix la seva primera entrevista a la revista ‘Lecturas‘, en la qual fa un repàs sobre el seu pas per l’illa i també dona detalls sobre la dura infància que va viure per culpa del seu pare.

Hugo i Ivana a 'Supervivientes'   Telecinco

Hugo i Ivana a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Estic contenta perquè el meu pas pel concurs ha demostrat que sóc una guerrera”, explica orgullosa. El seu principal enemic ha estat José Antonio Avilés, que l’ha criticat fins a l’avorriment: “Fa tres mesos que s’inventa coses sobre mi. Va arribar a dir que jo havia tingut relacions amb un càmera i és mentida! Ell sap que segueixo dolguda per la ruptura amb Hugo. No parava de dir-me que ho havia de superar…”.

I afegeix: “Quan Hugo va trencar amb mi em vaig enfonsar. Acabàvem de celebrar els dos mesos junts, m’havia dit que m’estimava… I ara diu que he tret la seva pitjor cara i que m’he fet la víctima? He plorat d’impotència perquè no entenc què ha passat. Estàvem molt bé i de sobte comença a dir-me que sóc una mentidera. Per culpa seva la meva mare està dolguda perquè m’ha vist patir”.  

Ivana a 'Supervivientes'   Telecinco

Telecinco

La vida d’Ivana ha estat marcada per la mala relació amb el seu pare, que maltractava la mare. La situació era greu, per la qual cosa Ivana i el seu germà van denunciar el pare: “He arribat a pensar en matar el meu pare moltes vegades. Sempre he estat en guerra amb ell per protegir la meva mare… El meu germà i jo vam patir molt amb la separació dels meus pares i la denúncia”. Una infància complicada que reconeix que l’ha fet més forta. 

Nou comentari