Final de ‘La isla de las tentaciones’: quatre ruptures i una petició de mà fallida

El 'reality' de Telecinco ha aconseguit una audiència increïble en la seva final més intensa

Tres milions i mig de teleespectadors de mitjana, més d’un 25% de share que ha volgut acomiadar una temporada de La isla de las tentaciones molt intensa. Aquest diumenge les parelles havien d’enfrontar-se a la foguera final, en la qual haurien de donar-se explicacions i decidir si abandonaven el programa junts, sols o amb una altra persona. L’emissió ha deixat imatges molt impactants, el que ha convertit el nom del programa en tendència mundial a Twitter amb milers i milers de comentaris i bromes en directe. 

Després d’unes quantes setmanes sense veure’s, en les quals la gran majoria dels participants s’han estat infidels, era el torn de posar les cartes sobre la taula i reflexionar sobre les seves relacions. Tots havien decidit participar en aquesta experiència per posar-se a prova i comprovar si formaven una parella estable amb futur. El resultat? Quatre parelles trencades, només una ha aconseguit superar les temptacions i marxar junts. 

El primer torn era per a Melyssa i Tom, els grans protagonistes d’aquesta edició. El noi li era infidel pràcticament des del principi, el que va sumir-la a ella en una tristesa que la forçava a abandonar. Tom podia decidir si marxar sol o en companyia de Sandra, la noia amb qui havia enganyat Melyssa. Contra tot pronòstic, el jove va decidir tornar a Espanya sol i això no va agradar a l’amant: “Sento ràbia i estic en xoc, no confio en ell. Que hem estat al llit! M’ha utilitzat i sento decepció i traïció”. 

Tom abandona sol 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Tom abandona sol La isla de las tentaciones / Telecinco

La següent parella a decidir el seu destí eren Mayka Pablo. Formaven la relació de la que més s’ha parlat a Twitter, especialment des del moment en què Pablo llançava al foc el peluix que li havia regalat Mayka com a senyal del seu amor. Trencat i molt decebut, Pablo ha viscut una experiència horrorosa en veure com la seva xicota li era infidel sense cap penediment: “Ets una mentida. Infidel, mentidera. Has anat al llit amb el primer pallasso que t’ha dit que li agradaves. M’has decebut, ets una persona molt falsa que m’ha enganyat. Molta sort, perquè la necessitaràs amb un personatge com aquest”. Ella, per la seva banda, es mostrava a la defensiva i deixava clar que només era culpable d’haver-se deixat portar: “Óscar m’ha fet feliç i tu no ho has fet en la teva p… vida”. Trencaven la relació i ell marxava sol, mentre que Mayka decidia donar una oportunitat a la seva relació amb Óscar.

 

 

Després era el torn d’Alessandro i Patry, l’única parella supervivent. Cap del dos s’havia estat infidel, encara que ella va embogir durant la primera foguera en escoltar-lo dir que tenia complicitat amb alguna de les noies solteres. Han superat la prova i marxen junts.

 

 

I d’ells, a una altra parella explosiva. Marta i Lester s’han enganyat mútuament. Després d’onze anys junts, Marta s’adonava que no eren feliços i anava al llit amb Dani. Lester, en veure aquesta infidelitat, decidia començar a sentir-se lliure i també mantenia relacions amb una soltera, una venjança que ha estat la gota que ha fet vessar el got. En la seva retrobada, tot han estat retrets i males paraules. S’han dit de tot, però han reconegut que aquesta experiència els ha ajudat a acabar de comprendre que no devien estar junts. Marta decidia, sorprenentment, marxar sola per reflexionar i dedicar-se un temps a ella mateixa; mentre que Lester ha volgut demostrar que sí que ha sentit alguna cosa per Patricia i marxava de la seva mà.

 

 

Finalment era el torn de Cristian i Melodie. La noia ha estat tot el concurs molt deprimida mentre trobava un suport en un dels solters, que assegura que l’ha cuidat i l’ha fet sentir bé com Cristian mai no havia fet: “La teva manera d’estimar no em serveix. Aquesta relació només m’ha comportat llàgrimes i malestar. Ja no estic enamorada de tu, jo no era conscient de la vida de m… que tenia”. Unes paraules que trencaven el seu xicot, que havia decidit demanar-li matrimoni per intentar demostrar-li que l’estimava i que estava disposat a posar de la seva part per solucionar els problemes. Finalment, però, tallaven la relació. Ell marxava tot sol i Melodie confiava en la relació amb Beltrán.

 

 

Dimarts vinent protagonitzaran un debat amb les últimes imatges de la temporada, mentre que dimecres emetran la gala final gravada tres mesos després d’aquest final. Les parelles explicaran a l’audiència com ha canviat la seva relació des de llavors i què han obtingut d’aquesta experiència tan intensa.  

Nou comentari