El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nebot d’Isabel Pantoja confirma que va ser infidel a Paquirri amb una dona
  • CA

José Antonio Canales Rivera ha estat l’últim expulsat de Secret Story. El nebot de Paquirri i, per tant, cosí dels germans Rivera, suposava una de les grans bombes de la primera edició del reality. El seu pas per televisió ha acabat sense pena ni glòria, realment, ja que no ha donat tant de joc com s’esperaven. De fet, el que més s’ha comentat del seu pas pel concurs ha estat l’entrevista que ha concedit a la seva arribada a plató. Jorge Javier Vázquez li preguntava com se sentia i, per descomptat, aprofitava la seva presència per interrogar-lo sobre tot el que sap sobre Isabel Pantoja.

Un cop entren a la casa, la direcció no els comunica absolutament res del que passi a l’exterior. Durant les seves setmanes com a concursant, la mare ha concedit una entrevista explosiva al Deluxe que ara li han explicat: “La teva mare ha fet un polígraf, José Antonio… I, en ell, ha revelat que Isabel Pantoja va tenir una relació amb una dona abans de casar-se amb Paquirri. Tu ho sabies, això?”, preguntava el presentador tafaner. La resposta del torero no deixava indiferent a ningú: “Jo sé molt… Valc més per tot allò que callo que pel que dic”. Amb això deixava clar que ell coneix detalls d’aquesta aventura lèsbica d’Isabel Pantoja, la que ningú coneixia fins fa pocs dies.

Antonio Canales, expulsat de 'Secret Story' - Telecinco
Antonio Canales, expulsat de Secret Story / Telecinco

A més a més, Jorge Javier va comunicar-li la mort de la mare d’Isabel Pantoja i li deia que el seu cosí Kiko havia reprès la relació amb la mare després d’un any sense parlar-se. Canales es feia creus i començava a riure mentre dedicava una mirada còmplice al presentador. Com és habitual en aquests casos, no va voler donar més detalls en ser conscient que el seu testimoni val molts diners i que en podrà treure partit en una entrevista a Sálvame en els pròxims dies. Sigui com sigui, el que queda clar és que les històries ocultes d’Isabel Pantoja no trigaran en sortir a la llum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa