El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ion Aramendi, de reporter de ‘Sálvame’ a estrella de TVE
  • CA

Ion Aramendi és la nova estrella de TVE. El periodista basc s’ha convertit en una de les cares més conegudes de la cadena pública gràcies al concurs El Cazador, encara que també apareix en dos programes més simultàniament. Als seus 44 anys, acaba d’anunciar que la dona està embarassada per tercer cop, una futura paternitat que coincideix amb l’estrena de La noche de los cazadores. El que no saben tots els teleespectadors de TVE és que Ion va començar a televisió de la mà de Sálvame, on va fer de reporter durant set anys. El seu paper a la premsa rosa no té res a veure amb l’actual, però és la base de la seva fama. De fet, ell mateix reconeix que va ser gràcies al programa del cor que ETB va fitxar-lo com a presentador i, posteriorment, TVE es fixaria en ell. N’ha parlat en una entrevista molt sincera a El Confidencial.

“Estic superfeliç, d’això no hi ha dubte. Estic molt il·lusionat, ja que aquest programa el teníem guardat al calaix des de feia temps. El cazador fa molt bona audiència a les tardes i amb Mejor contigo lluitem com podem, encara que som conscients que la franja del matí és complicada. No tinc por a què la gent es cansi de veure’m tant, el que m’agradaria és que triomfessin els tres programes per poder treballar tant com ara”, assegura.

Ion Aramendi, el dia que va deixar Sálvame / Telecinco

El periodista assegura que mai no va imaginar que s’acabaria dedicant a la televisió. Va estudiar periodisme, però va deixar la professió per dedicar-se al bàsquet fins que li va sorgir l’oportunitat de treballar a Sálvame quan tenia 31 anys: “Jo no era expert en la matèria, així que va ser un salt al buit. Mai no m’havia fet por arriscar, especialment si és per donar una seguretat a la meva família. Vaig acabar treballant a Sálvame durant 7 anys, mai no vaig tenir com a objectiu presentar un programa i vaig acabar fent-ho a ETB. Mai no vaig ambicionar tenir un concurs i ara en tinc dos!”. Un presentador que travessa el millor moment de la seva carrera, però que no s’oblida dels seus orígens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa