El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena i Jaime de Marichalar, units en contra del xicot de la filla
  • CA

La relació de Victoria Federica i Gonzalo Caballero no té cap fan dins de la Casa Reial. El torero formava part del grup d’amics de Froilán, però diuen que el jove Marichalar l’hauria fet fora del grup en estar convençut que s’estava aprofitant d’ell i de la seva germana per aconseguir fama i que estava filtrant informació a la premsa. Aquesta opinió no la comparteix Victoria Federica, que estaria més enamorada que mai i s’hauria enfrontat a la família, fins i tot, per defensar el seu xicot.

Victoria Federica i Gonzalo Caballero Europa Press

Victoria Federica i Gonzalo Caballero / Europa Press

Froilán i també els seus pares, la infanta Elena i Jaime de Marichalar, considerarien que és una mala influència per a ella. En què ha derivat això? Un mal rotllo familiar que s’ha incrementat aquests últims dies, quan la noia ha marxat de vacances amb unes amigues a les illes gregues.

 

‘Look’ va més enllà i assegura, de fet, que la Infanta i Jaime de Marichalar haurien reprès una relació entre ells que estava totalment trencada per intentar allunyar la filla del torero. El divorci de la primogènita dels reis emèrits va ser tota una bomba informativa, encara que la van voler tapar amb un ‘cessament temporal de la convivència’ que encara avui sorprèn. Des de la separació l’any 2007 que no se’ls ha vist junts i que s’assegura que pràcticament no es parlen… fins ara.

Infanta Elena i Jaime de Marichalar Europa Press

Infanta Elena i Jaime de Marichalar / Europa Press

Aquests últims mesos haurien tornat a posar-se en contacte, el que faria la seva relació més fluida gràcies a la postura en contra de Gonzalo Caballero. Afirmen que consideren que ell és el culpable del canvi d’actitud de Victoria Federica, que ha passat de ser una nena tímida i allunyada dels focus a protagonitzar titulars dia sí dia també.

Molts periodistes han estat testimonis, de fet, de discussions de la Infanta amb Victoria Federica. Se les ha vist barallant-se a l’ascensor d’un hotel, enmig del carrer… La relació entre ambdues estaria pitjor que mai, principalment per l’atapeïda vida social de la jove. Jaime de Marichalar i la infanta Elena han apropat postures per intentar que la seva filla no es desviï. Caldrà veure com actua la jove Borbó…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa