Elena es mofa de la investigació als Borbons en una competició d’hípica

Anticorrupció sospita que la Casa Reial podria haver adquirit cavalls amb diner negre

La fiscalia anticorrupció està investigant a fons els negocis irregulars de Joan Carles i la resta de la família reial. Dimarts passat va filtrar-se que havien posat el focus en la filla de la infanta Elena, Victoria Federica, ja que sembla que la seva egua podria haver estat comprada amb diner negre. Tenint en compte aquest context, és cridaner que la seva mare participi aquest cap de setmana en el 4t campionat d’Espanya per a veterans majors de 45 anys. 

Així ho assegura Vanitatis, que treu a la llum que la germana de Felip serà una de les participants del concurs que organitzat un conegut club d’hípica de Sevilla. Les proves seran sense públic, seguint el protocol que ha instaurat la Covid-19. Ara bé, també haurien decidit no acreditat cap mitjà de comunicació. Amb l’objectiu de alliberar-la de les preguntes incòmodes dels periodistes?

La infanta Elena, a l'hípica   Europa Press

La infanta Elena, a l’hípica / Europa Press

I és que amb aquest gest, queda clara la mofa d’Elena cap a la investigació d’anticorrupció. Com si no hagués passat res, potser no és el moment idoni per tornar a la competició d’hípica després de mesos aturada. Ho farà fins diumenge, uns dies que permetrien veure-la a sobre d’un cavall mentre els altres de la seva hípica són investigats. 

Nou comentari