El viatge secret de les infantes Cristina i Elena, a Cambodja

Mentre els paparazzi buscaven desesperats els reis Felip i Letícia durant les seves vacances secretes a l’estranger, alguns s’adonaven que no es tenia cap notícia tampoc sobre la infanta Elena. On era? Com és que no havia acudit a Mallorca en els tradicionals dies familiars amb la reina Sofia? Poc després va començar a filtrar-se informació: l’havien vist en el Pirineu aragonès fent senderisme a unes amigues, a Galícia i també a Finlàndia, on hauria acompanyat el pare a una regata mentre un misteriós home s’enamorava d’ella. Ara bé, sembla que aquestes no han estat les úniques parades de la primogènita dels reis emèrits. 

Aquesta setmana l’hem tornat a veure públicament, quan ha acudit amb els seus fills Froilán i Victoria Federica a visitar el rei Joan Carles, que segueix ingressat a l’hospital després d’una operació cardíaca. Ha estat gràcies a aquesta imatge que els redactors de ‘Look‘ s’han adonat d’un detall molt significatiu, i és que una de les seves polseres amaga una història.

 
Infanta Elena, Froilán i Victoria Federica visiten el rei Joan Carles  Europa Press

 Europa Press

 

Es tracta d’una polsera de tela vermella i blava amb la paraula ‘Battambang’, que fa referència a la segona ciutat més gran de Cambodja. Amb això demostraria que ha passat uns dies en el país asiàtic. Ara bé, el que més crida l’atenció és que sembla que no hi ha anat sola, sinó amb la seva germana la infanta Cristina.

Així ho fa pensar el fet que Cristina hagi acudit a visitar el pare amb la mateixa polsera al canell. No pot ser casualitat, el que fa pensar que les germanes haurien gaudit d’uns dies allà allunyades de les càmeres. 

Infanta Cristina i els fills surten de l'hospital  Europa Press

 Europa Press

Infanta Elena  Europa Press

 Europa Press

L’any passat, el fill gran de Cristina va passar uns mesos a aquesta ciutat com a voluntari d’una ONG. A més a més, la Infanta hi ha viatjat en diverses ocasions de la mà de la fundació La Caixa per col·laborar en diferents projectes solidaris. Està molt unida al país, el que donaria arguments perquè hi hagués tornat aquest estiu. L’ha acompanyat la germana o simplement li ha portat la polsera com a regal? Sigui com sigui, aquest gest evidenciaria la bona relació que mantenen les germanes malgrat el mal rotllo familiar. 

Nou comentari