El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Inés Arrimadas, embarassada del seu primer fill
  • CA

Inés Arrimadas està esperant el seu primer fill, tal com ha confirmat ella mateixa en un discurs públic. La de Ciutadans ha donat la notícia després que Ana Rosa Quintana ho filtrés aquest matí durant el seu programa, on ho treia a la llum abans que la política es pronunciés: “Ho sento molt, potser m’avanço una mica. Però m’han donat la notícia i l’he de donar”, deia la presentadora.

Inés Arrimadas i el seu marit Europa Press

Inés Arrimadas i el seu marit Europa Press

Arrimadas està casada amb Xavier Cima des de l’estiu del 2016, una boda de la qual s’han pogut veure poques fotografies. Gelosos de la seva vida privada, ara sí que han volgut anunciar que ampliaran la família en els pròxims mesos.

Inés Arrimadas confirma que està embarassada Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo en el qual confirma la notícia /  Telecinco

No ha volgut donar molts detalls, però ha confirmat que la notícia és certa i que estan “molt contents“. És un nadó molt desitjat, un rumor que es confirma després de setmanes parlant-se al respecte: “És una mica aviat, jo no volia dir-ho encara, però estic molt feliç. M’ha costat molt. Espero que no m’afecti durant la campanya, ho faré el millor que pugui. Estic molt feliç i contenta, crec que se’m nota a la cara”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa