El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Festassa a casa d’Elena de Borbó per celebrar el tercer grau d’Iñaki Urdangarin
  • CA

Iñaki Urdangarin ha aconseguit el que més desitjava, la concessió del tercer grau. A partir d’ara podrà sortir de presó els caps de setmana, un temps d’or que aprofitarà per estar amb la seva família. Després de demanar-ho amb insistència, li ho van confirmar fa pocs dies. Què estava fent llavors? Quan va assabentar-se? Europa Press té imatges que demostren que ho va celebrar amb una festassa a casa de la seva cunyada, la d’Elena de Borbó.

Cristina i Elena mantenen una relació excel·lent, la que s’ha enfortit des que Iñaki entrés a presó. La germana gran ha estat un dels principals suports de Cristina, que sempre ha pogut comptar amb ella. Per tal de celebrar les bones notícies, Elena hauria decidit organitzar una festa familiar a la qual van acudir els fills Urdangarin i també Froilán i Victoria Federica, els fills d’Elena. Felip i Letícia no van acudir, per descomptat.

Cristina i Iñaki Urdangarin, de passeig per Vitòria / Europa Press

Cal recordar que l’última nit en llibertat d’Iñaki abans d’entrar a presó la va passar, precisament, amb la seva cunyada. Fonts properes a l’exduc de Palma asseguren que va parlar moltíssim, que va prendre un munt d’infusions i que no podia dormir.

Com si res no hagués passat, les germanes Borbó segueixen celebrant festes per aplaudir la presència d’Iñaki. Amb una condemna cada vegada més curta, sembla que veuen la llum al final del túnel.

.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa