El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena de Borbó acull Iñaki Urdangarin a casa seva: “El pis de la cunyada consta com a domicili habitual i passen les tardes junts”
  • CA

Iñaki Urdangarin ha aconseguit el que més desitjava, el tercer grau penitenciari. Gràcies a això, l’exduc de Palma pot gaudir d’una semillibertat que arriba dos anys i mig després d’ingressar a presó. Per tal de poder viure en aquest nou règim, el marit de Cristina de Borbó va haver d’acreditar que té feina i un domicili a prop. Ha de dormir en un centre d’inserció, però ha de deixar clar a quina casa passarà els caps de setmana de permís.

Fonts pròximes al matrimoni havien insinuat que podria escollir la casa del seu fill Juan, que viu a Madrid des de fa uns mesos, com a seu. Ara bé, la sorpresa ha estat que el domicili que figura com a residència habitual d’Iñaki és el de la seva cunyada, la casa d’Elena de Borbó.

Sempre han mantingut molt bona relació, però sobta que la germana de Cristina hagi obert les portes de casa d’aquesta manera al cunyat. L’ha acollit sense problema, asseguren fonts d’Europa Press.

Iñaki Urdangarin, en el primer dia de feina / Europa Press

“La infanta Elena, tot demostrant la boníssima relació que l’uneix amb la germana i amb Iñaki Urdangarin, ha obert de bat a bat les portes del pis en el que viu amb els seus fills al barri madrileny de Retiro”, expliquen.

Ho saben en haver comprovat que Iñaki es retira cap allà cada tarda en acabar la jornada en el centre Don Orione. No se sap si Cristina de Borbó també està residint aquests dies amb la germana o si ja ha tornat a Ginebra, el que queda clar és que la relació d’Iñaki i la cunyada no pot ser millor. Sembla que Urdangarin està esprement al màxim l’únic membre de la família Borbó que encara li té estima.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tònia a gener 27, 2021 | 19:12
    Tònia gener 27, 2021 | 19:12
    Elena de borbó ha obert de bat a bat les portes de casa seva, no pas de par en par.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa