Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, a Baqueira-Beret cinc anys després

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin han tornat a Catalunya després de molt de temps. El matrimoni es troba a les pistes d’esquí de Baqueira-Beret, en les que eren usuaris habituals fa uns anys. Allà han passat tota la setmana de Nadal, tal com demostren les fotografies de la revista ¡Hola!. Acompanyats dels quatre fills, s’han reunit ara que el jutjat li permet llibertat de moviments a l’exduc de Palma. L’última vegada que van mostrar-se junts esquiant va ser el 2016, poc abans que el condemnessin a sis anys de presó pel seu paper en el cas Nóos.

Des que Iñaki obtingués el tercer grau i es traslladés a Vitòria, s’ha deixat veure públicament en trobades familiars de manera molt més freqüent. Aquest estiu, de fet, els van captar a la platja del País Basc francès, somrient com si res no hagués passat. Despreocupats i més tranquils, a poc a poc van tornant a les seves vides d’abans del pas per presó del marit de Cristina.

Baqueira-Beret és un dels punts de referència de molts famosos, els que escullen aquest destí del Pirineu català per desconnectar i descendir pels quilòmetres de neu que ofereixen. Allà van gaudir d’unes quantes vacances de Nadal amb la família reial, a més a més, que la tenien com a pista de referència. El matrimoni torna a esquiar a una de les pistes més pròximes a Barcelona, ciutat en la que viu el seu fill Pablo. La resta de fills els tenen repartits per Europa, amb Juan vivint a Madrid i els altres dos a Ginebra amb la mare.

Cristina de Borbó, a la neu amb un dels fills / Europa Press

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin tornen a la bona vida, amb vacances a la neu i un luxe rere un altre. L’empresonament del marit va ser un cop dur per a la filla de Joan Carles de Borbó i Sofia, però sembla que ja ha deixat enrere aquest malson i que li agrada que l’acompanyi en un tercer grau molt esperat.

Comentaris

    Ricard Desembre 29, 2021 | 12:47
    Ja se sap que els pancastellanistes perdonen robar (de fet ens roben any rere any sense problema), però amb això d'anar a votar no poden.

Nou comentari