El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Imanol Arias i Irene Meritxell se separen després d’onze anys junts i moltes crisis
  • CA

Imanol Arias i Irene Meritxell han decidit separar-se després de donar-se una segona oportunitat. L’actor protagonista de Cuéntame i la fotògrafa han estat més d’onze anys junts, tres anys i mig d’ells casats. Ha estat un amic proper a la parella qui ha confirmat la notícia a la revista Semana: “Irene i Imanol ja no estan junts… I no ho estan des de fa un temps”.

Ara bé, sembla que la ruptura ha estat amistosa: “Es tenen molta estima i sempre tindran una relació especial. De fet, no seria estrany que se’ls vegi junts encara que sigui com a amics”. A més a més, haurien deixat la porta oberta a una futura reconciliació: “Tampoc no hauríem de descartar que poguessin reprendre la relació, però la realitat avui dia és que estan separats”.

Feia temps que no se’ls veia junts en cap acte públic, per això. De fet, el cap de setmana passat van veure l’actor a Marbella en la presentació d’una nova obra i va sobtar no veure’l amb la dona.

Imanol Arias i Irene Meritxell, junts en un photocall / Europa Press

La relació d’Imanol i Irene ha travessat diverses crisis, amb ruptures temporals. La més sonada va arribar el 2016, quan van donar-se un temps que ella va aprofitar per traslladar-se a Miami. La reconciliació va arribar poc després i acompanyada de boda sorpresa.

Aquesta separació suposa una nova mala notícia per a Arias, que segueix amb un judici pendent per presumpta evasió d’impostos per la qual l’Estat demana 28 anys de presó i una multa de 16 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa