El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Helena Resano, dels informatius de La Sexta, contagiada de coronavirus
  • CA

Helena Resano, la presentadora dels informatius del migdia de La Sexta, acaba d’anunciar que està contagiada de coronavirus. Ho ha fet en un missatge en el seu perfil de Twitter que aprofita per explicar com es troba: “Dilluns a la tarda, després que la meva filla comencés amb símptomes, em vaig fer una PCR. Estem a casa confinats, amb símptomes lleus, recuperant-nos. Molts ànims a tots aquells que estan passant per això i gràcies als sanitaris. Ens veurem aviat a La Sexta notícies de les 14 h”.

 

 

De moment haurà de fer quarantena a casa, per la qual cosa estarà de baixa fins que torni a fer-se un PCR i aquest doni negatiu. El missatge s’ha omplert ràpidament de missatges de suport, també d’altres companys de professió contagiats.

No fa gaire la periodista concedia una entrevista a ‘Diez Minutos‘ en la qual explicava que a la redacció dels informatius s’havien adaptat a aquesta nova normalitat, amb torns, aïllaments de zones i sense maquilladors. La seva vida personal també s’ha vist afectada, és clar: “Hem hagut de fer canvi de rutines i deixar de veure la nostra gent. La meva filla gran estudia segon de Batxillerat, un any que ja és estressant de per si i ho està vivint tot amb molta preocupació”.   

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa