El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill de Guti i Romina Belluscio, operat amb només cinc mesos
  • CA

Guti i Romina Belluscio han patit un fort ensurt amb el seu fill Romeo, de només cinc mesos. L’exfutbolista del Madrid i la presentadora han explicat que han hagut d’operar-lo del fre de la llengua que tenia des del naixement. No és res greu, però deixen clar que sempre preocupa veure un bebè tan petit al quiròfan. Romina estava tenint problemes en la lactància pràcticament des que el nen va néixer, el que no entenia fins que una matrona especialitzada hauria vist que té un problema que necessita una petita intervenció.

“Des que va arribar Romeo, la nostra vida ha estat una muntanya russa però sempre amb un somriure a la cara i feliços d’aquesta família tan preciosa que tenim. Moltes ja sabeu què és la maternitat, què és la lactància i que a vegades no tot és un camí de roses. Després de superar esquerdes i mastitis, de dir-me diverses vegades que Romeo no tenia el fre de la llengua… Finalment vaig tenir la grandíssima sort de conèixer una matrona de Barcelona que va detectar que sí que en tenia. Ens va recomanar operar-lo amb un doctor i no podria haver estat millor recomanació”, explica en un post.

Romina els agraeix la feina a tots dos: “Ens han transmès una tranquil·litat absoluta de cara a l’operació i tot ha sortit meravellosament bé“. Una bona notícia després d’uns moments de por i incertesa que, afortunadament, han deixat enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa