El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Guti, gravada mentre insultava cruelment la mare
  • CA

Zayra és la filla més mediàtica de Guti. El mític jugador del Reial Madrid acaba de ser pare del seu quart fill, però és la filla gran (nascuda del matrimoni amb Arancha de Benito) qui més maldecaps li genera. La jove, de 20 anys, va ser notícia fa unes setmanes en filtrar-se que havia organitzat una festa il·legal multitudinària en plena pandèmia. Des de llavors que la premsa rosa ha posat el focus en aquesta jove influencer, que prometia més d’un escàndol. I així ha estat, ja que torna a provocar controvèrsia.

La seva exparella ha concedit una entrevista a Sálvame en la qual l’ha deixat completament verda. De fet, l’ha descrit com una noia “tòxica, obsessiva, capriciosa, consentida, festera i mentidera”. Per tal de corroborar les seves paraules, ha compartit amb el programa uns àudios de Whatsapps rebuts per ella en els quals insulta la seva mare sense vergonya.

L’exparella de Zayra Gutiérrez carrega contra ella a Sálvame / Telecinco

En els missatges que ha ensenyat, queda clar que Zayra no se sent malament després de criticar la mare: “La meva vieja m’està dient que si surto de festa, no torno a entrar a casa avui. P… retardada. Això li faria ara mateix a la meva mare (fa una botifarra) i li donaria de… Ho veus normal que em deixi sense sortir per una p… brusa?”, es pot llegir a la captura de pantalla.

Alguns dels missatges que hauria enviat la filla de Guti i Arancha de Benito / Telecinco

Però això no és tot, ja que a la mateixa conversa la noia reconeix que li és absolutament igual la pandèmia: “La quarantena m’és igual, parlem-ne. Tinc el millor reservat de la sala! Que tinc la p… millor sala per a mi, imbècil!”. Uns missatges que tornen a col·locar la jove a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa