Els draps bruts de Guti, al descobert en una entrevista molt dura de l’exdona

Arantxa de Benito ha reaparegut a televisió després d’uns quants anys. Ho ha fet en una entrevista exclusiva a ‘Sábado Deluxe‘, el programa perfecte on anar a criticar la teva exparella… I és que la presentadora ha deixat verd a Guti, el pare dels seus fills, a Romina Belluscio, la seva actual dona.

L’exjugador del Reial Madrid i Arantxa va casar-se el 1999, un matrimoni que va tenir un munt de crisis però que va arribar a durar 10 anys. Són pares d’una noia de 19 anys i d’un noi de 17, els quals no mantenen una relació gaire bona amb el pare segons ha explicat ara Arantxa.

L’entrevista començava amb la presentadora recordant com va ser el divorci: “Els dos ens vam separar plens de llàgrimes. Va ser una separació molt dolorosa i traumàtica. Jo encara estava enamorada i crec que ell també. Ha estat l’amor de la meva vida… i li he perdonat moltes infidelitats“.

Arantxa de Benito a 'Sábado Deluxe'  Telecinco

Arantxa de Benito a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Ara mateix no mantenen una relació bona, en part per ‘culpa’ de la nova parella del futbolista. Romina i Arantxa no se suporten, com s’ha demostrat públicament en aquests últims anys. Per què? Perquè Arantxa considera que a la nova família de Guti no hi ha cabuda pels seus fills grans: “Durant els primers anys de divorci, Guti complia molt més amb els nens. Des que està amb Romina, els veu quatre dies al mes com a molt: “Aquesta senyora ha tingut gestos molt lletjos amb els meus fills. Va planejar unes vacances familiars i va deixar de costat els meus fills. Això sí, el responsable és el pare dels meus fills i no la seva dona”.

El pitjor de tot? Que afirma que ha cuidat els seus fills sola: “He hagut d’amagar molts comportaments de Guti als meus fills per no fer-los més mal. A més a més, m’he vist obligada a prendre decisions molt importants sobre l’educació dels meus fills jo sola perquè Guti no m’ha agafat el telèfon. No ha estat capaç de venir a cap festa de final de curs dels nens”.

Arantxa de Benito critica Guti a 'Sábado Deluxe'  Telecinco (1)

Telecinco

Amb qui més problemes tindria Guti és amb la filla gran, més rebel que el germà: “La meva filla va trucar el pare per preguntar-li per què no podien anar de vacances amb ells. No sé què li va contestar, però a ella li va sentar molt malament i em va trucar plorant. Aquestes vacances haurien estat una oportunitat perquè parlessin i que conegués la seva filla, de saber com se sent. No pots posar-te a l’altura de la teva filla de disset o divuit anys perquè no és com t’agradaria que fos”.

Una entrevista molt sincera que encara no ha tingut resposta de Guti o Romina. El temps dirà si ho deixen córrer o si segueixen amb aquest mal rotllo familiar.

Nou comentari